Heyy,,

Nr 10 :D Nr 10 :D


Oké,, je mist je papa dus ontzettend erg..

i love you <3

Kate pov,,

Heb je zin om samen naar de stad te gaan ? Xx Tom
Lachend begin ik mijn berichtje te typen. Ja tuurlijk, waar & wanneer ? x Kate. 'Mam.' roep ik naar beneden 'Ja?' 'Mag ik met T.. Loes mee naar de stad ? 'Ja,tuurlijk maar vandaag moet je op Thomas passen é.' 'Wil Ashley dat niet doen?' vraag ik geërgerd. 'Die heeft het gisteren al gedaan.' Roept ze een beetje boos terug. Oké jeej denk ik bij mijn eigen. *BLIEP* Snel open ik mijn gsm.. Uhm aan de kerk misschien, om half twee ?? Xx Tom Uhm, ja is goed :D maar mag Thomas ook méé, ik moet op hem letten eigenlijk ^^. x Kate.

Ashley pov,,

'Bye, mam ik ga naar Vannes é' 'Ja, 's goed.' Omdat de zon schijnt ga ik deze keer maar is te voet, zal me deugd doen denk ik dan.. Als ik bijna aankom bij Vannes ( Zo noem ik ze dus altijd :D ) loopt er een jongen tegen me aan. Samen liggen we daar op de grond. 'Sorry,' zegt de jongen snel en trekt me recht op. 'Gaat het ?' vraagt hij. 'Uhm.. ik denk van wel.' bloos ik 'Oké dan, bye.' en snel rend hij weer door. Doh' Macho's denk ik bij mezelf..

Kate pov,,

Samen met Thomas sta ik bij de kerk te wachten op Tom. Thomas wijst de heletijd naar de vijver waar de eendjes worden gevoerd. 'Nee Thomas, sebiet gaan we naar de eendjes. Heb toch is even geduld !' Thomas blijft trekken om naar de eendjes te gaan.. Opeens komt Tom aan gereden, 'Hey.' zeg ik blij en zwaai met beide handen. 'Hey.' zegt hij blij terug *Kus* 'Waar is je broertje?' vraagt hij zo lief mogelijk. 'Uhm, hij staat toch hi..' 'Ohnee,Thomas.' schreeuw ik uit. Nog net zie ik zijn hoofdje een stukje boven de vijver komen.


Reactiess ?

Reageer (1)

  • Sjannekeee

    verder!!!!!!!!
    ze zijn echt super!!
    kuzzie smij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen