Ja ik hoop dat ik nu toch de juiste keuze heb gemaakt (A)

En Thank you,, voor de reactiess !

- Sanneh
- Sjannekeee
- Jordyx3
- FamousFreak
- kitty6767
- btggth
:D

Deze is waarschijnlijk de laatse voor vandaag !

Hope you like it.

Kleurendag.

Ashley pov,,

Huilend schrijf ik de laatste woorden van mijn gedicht af. Goh, het is al 11 uur en mam is nog steeds niet thuis. Ik haal mijn pyjama uit de kast en doe hem aan. Ik zet de tv aan en kruip onder de dekens.

Kate pov,,

Lachend fiets ik naar huis, eindelijk snap ik 't waar ik hem van ken. En ik heb er ook nog een relatie mee, met de Kaulitz ! Nu word ik gewoon nog populairder ^^ Ik begin zacht de zingen tot dat ik thuis ben. Ik zet mijn fiets in de schuur en ga via de achterdeur het huis binnen. Zachtjes ga ik de trap op, net wanneer ik naar mijn kamer wil lopen hoor ik geluid vanuit Ashley haar kamer. Zo laat nog, Ik doe de deur open en zie een slapende Ashley en de tv staat nog aan. Tuurlijk, ik duw de tv uit en ga naar mijn kamer.

* De volgende dag *

Ashley pov,,

Zachtjes word ik wakker, Ik doe mijn kleren aan en ga naar beneden. Daar zie ik mama die pannekoeken aan het bakken is en een spelende Thomas. 'Hey.' zeg ik 'Hey, de pannekoeken zijn zo klaar Kate.' 'Uhm, ik ben Ashley.' 'Ow,ook goed.' Ik loop naar de speelmat en zet een blokje bij de hoge toren van Thomas. Blij klapt hij in zijn handjes. Thomas is de enige aan wie ik nog zo'n beetje mijn verhaal aan kwijt kan, oké hij begrijpt er wel niks van maar toch. Soms denk ik waarom ik het niet aan Vannessa of Laurien vertel maar ze begrijpen denk ik toch niet. Thomas duwde opeens de toren om. 'Oh.' zei ik zacht. Thomas lachte. ' Dag Thomas!' hoorde ik Kate zeggen. Pff trut dacht ik 'Hoe was het gisteren?' vroeg ik 'Amai, zo geintreseerd wel, ik heb een relatie.' 'Met die Kaulitz?' 'Jah, met TOM Kaulitz.'


Goede keuze ?? Hope you like it

Reageer (2)

  • Jordyx3

    Ik vind het nog steeds erg goed !
    Ga verder.

    1 decennium geleden
  • Sjannekeee

    verder!!!!!!!!!!!
    ze zijn echt super!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen