Heyy,,
Deze keer ga ik wel wat sneller gaan want je zit nog steeds op school en we zitten al aan numer 6 Doh'

Bill Or Tom ?

Rainbow.

Kate Pov,,

'Ik ben..' 'Ach laat ook maar,' zegt meneer Lemmens snel 'we hebben al genoeg tijd verloren.'
Na dat meneer Lemmens alles heeft uit gelegd mogen we gaan. Ik ren naar de fietsenstalling en neem mijn fiets eruit. Als ik met mijn stuur naar rechts draai..

Ashley pov,,

In de klas was het echt oersaai,, wanneer mevrouw Lindemans eindelijk alles had gezegd mochten we gaan. Ik werd er echt gek van stomme eerste schooldag. 'Ga je mee naar de fietsen?' Vraag ik aan Vannessa. 'Nee,sorry ik wacht op Laurien.' 'Oké, ik had ook graag op Laurien gewacht maar we moeten vandaag snel thuis zijn.' 'Oké, see ya.' 'Bye.' zeg ik nog. Als ik naar de fietsenstalling stap zit echt iedereen me aan te kijken net of ik een varken ben, ze lachen met me. Ik kan er echt niet meer tegen dus stap ik meteen sneller ! Als ik mijn fiets wil pakken voel ik een band tegen mijn rug & Ja hoor daar staat ze, mijn allerliefste zusje. Niet dus !

Kate pov,,

'Oww,uhm sorry.. Rijden we samen naar huis?' 'Mij best.' Antwoord Ashley
Onderweg is echt kei stil, geen woord delen we met elkaar. ' Bij wie zit je in de klas?' vraagt Ashley opeens. 'Uhm, nou ja bij Laurien en bij ene Kaulitz.' 'Kaulitz?' 'Ja,Kaulitz maar ik weet zijn voornaam niet.' 'Goh,je meent het.' En samen rijden we de voorrit op.

Ashley pov,,

Eindelijk thuis, eigenlijk had ik best wel een goed gesprek met Kate. Nouwja wat je goed kan noemen. 'Hoi,mam.' Zeg ik als ik in de keuken sta. 'Dag Lieverds.' Hoor ik haar zeggen. 'Ashley, wil jij vanavond op Thomas passen ?' 'WAT?!' 'Dat ging Kate toch doen?' 'Nee,ze gaat naar dat ene galabal.' Pff Stomme Kate. 'Wat vind je van mijn Jurk?' vraagt Kate blij. 'Uhm, ik noem het eerder een gordijn.' 'Wat?!' 'Pff je bent gewoon jaloers dat jij niet kan gaan met een jongen.' 'Met wie ga je dan?' 'Met die ene Kaulitz.' Lacht ze

*Die avond*
'Wat wil je kijken ?' Vraag ik aan Thomas. 'Bumba.' zegt hij blij. 'Oké dan, en ik zet de dvd aan. Na een tijdje breng ik Thomas naar boven en ga ik verder met wat ik altijd doe gedichten schrijven.


*Flashback van 2 jaar geleden*
'Hoi.' zeg ik blij als ik thuis kom, meteen verschiet ik Mam & Kate zitten in knuffelhouding op de bank. Allebij huilen ze. 'Is er iets?' Vraag ik. Mam kijkt op en probeert te praten, maar er komt géén woord uit. Dan zegt Kate ' Pap is onder de trein gesprongen.' 'Wat?!' Huilend val ik op de grond neer, mijn papa is dood.


*Terug bij jouw*

Vanaf de dag dat mijn papa dood is gegaan ben ik kei hard verandert, ik ben echt niet meer de zelfste als vroeger. Vroeg was ik héél open en leek ik kei hard op hard op Kate maar nu is zelfs de regenboog kleurrijker dan ik..Ik heb er 2 jaar voor gedaan, nu is mijn gedicht eindelijk af.


Zonder gedag te zeggen

Die tijd stond stil
toen ik het hoorden
wat kan je doen
terwijl ik jouw ben verloren
Zoveel wilde ik je nog vertellen
maar gedag te zeggen ontbrak
hoe kan ik gedag zeggen
met pijn in het hart
Ik zou je kunnen helpen
maar ik zag het niet
ik wilde je nog stoppen
toen je naar de trein liep

mijn gedicht, aan mijn lieve papa


Ihopeyoulikeit,, & ik heb het gedicht zelf geschreven voor een meisje die dit jaar zelfmoord heeft gepleegd..

Reageer (2)

  • xNemoScreamo

    Ik kreeg tranen in me ogen vn dat gedichtje..
    ik kan me niet voorstellen hoe ongelukkig ik zou zijn als een vriend vn me zelfmoord zou plegen...

    Leuke Quiz <3

    1 decennium geleden
  • Jordyx3

    Ik vind het niet zo erg dat het niet zo snel gaat, bij sommigen zijn ze in de 2de quiz al aan het kussen'
    Dus ja.. Ik vind deze van jou echt goed ! Ookal ben ik een jongen & Je gedichtje is echt héél mooi.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen