Foto bij 07.

Your Hand Fits In Mine Like It's Made Just For me, But Bear This In Mind, It Was Meant To Be

- Little Things -

Niall POV

Ik heb al uren lopen zoeken naar Liam maar ik kon hem nergens vinden. Waarom zou hij zich toch verstoppen. Aan de ene kant begrijp ik het wel, ik bedoel je hebt net je beste vriend gezoend. Ik denk niet dat hij bleef staan en dan randomly zou beginnen te lachen. Ik heb dus op letterlijk elke plek gezocht die in me opkwam. De pizzahut, Nandos, Starbucks en nog wat andere restaurants. Ik bedoel, ik zou mezelf daar wel verstoppen. Niemand maar dan ook niemand zou me daar komen zoeken. "Ehm Niall is het toch?" Ik draaide me om en zag een meisje van ongeveer 17-18 jaar staan. Ik geef toe ze was niet lelijk. "Ja ik ben Niall, hoezo?" Blijkbaar kende ze me niet zo goed want ze bleef abnormaal rustig. "Nou mijn vriendin is helemaal fan van jullie band, ehm One Direction was het toch?" Oke dus ze kende ons echt niet. Dit bracht me op een idee. "Ehm wat is je naam?" "Mijn naam is Amy." Amy, mooie naam. "Zou je me willen helpen mijn vriend te zoeken.?" "Ja is goed hoor, welke vriend?" Ik pakte een foto van mij en Liam uit mijn portemonnee. Ja ik heb een foto van ons erin zitten. "Deze vriend, Misschien ken je hem wel. Liam, Liam Payne." "Ja die ken ik wel, mijn vriendin is helemaal gek van hem." Ze begon een beetje te lachen toen ze dat zei. Ze had een schattige lach. "Zij is niet de enige die dat vind." zei ik net iets te hard. "Wacht, wat zei je?" Blijkbaar had ze het niet helemaal gehoord. "Niks laat maar." "Maar ik wil wel helpen zoeken hoor." Ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. "Dus je vind Liam leuk?" Wat? "Ehm hoezo? Wat bedoel je?" "Nou net zei je Zij is niet de enige die dat vind, en je kreeg een klein glimlachje op je gezicht." "Ehm, nee. Liam is gewoon mijn beste vriend." "Oke, jij zegt het." Ik en Amy hebben nog wat lopen praten terwijl we Liam aan het zoeken waren. Amy was wel een leuk meisje. Ik wilde net tegen Amy zeggen dat ik naar huis ging omdat Liam nu wel waarschijnlijk thuis zou zijn. Maar net toen ik dat wilde zeggen zag ik een vaag figuur in het park zitten die heel erg veel op Liam leek. En blijkbaar was ik niet de enige die dat had gezien. "Niall, volgens mij is dat Liam die daar zit." "Ja je hebt gelijk." Ik rende zo snel als ik kon naar Liam toe. Amy kwam achter mij aangerend, we stopte allebei gelijk toen we zagen dat Liam aan het huilen was en in zich zelf aan het praten was. Heel voorzichtig liep ik naar hem toe. "Liam, are you okay?" Liam draaide zich om en keek me recht in me ogen aan.

Liam POV

Ik draaide me om en keek gelijk in Niall's blauwe ogen. Ik wist niet wat ik moest zeggen, doen of voelen. Ik had mijn best vriend gekust en vond het leuk. Wat moet ik dan doen. Blijven staan en hem aankijken alsof er niks is gebeurt? Nee dat werkt niet. En al helemaal niet bij Niall. Ik keek weg van Niall's ogen en zag een meisje achter hem staan van ongeveer onze leeftijd. Ik keek nog een keer goed en zag toen pas dat ze Niall's hand vast had. Ik kreeg opeens een heel raar gevoel. Het leek bijna jaloezie. Net als toen ik het zwembad. En nu pas drong het tot me door. De reden waarom ik Niall gekust had. Die droom. De droom heeft ervoor gezorgd. Niall begon allemaal door te ratelen over hoelang en waar hij me wel niet heeft gezocht. Maar ik luisterde niet. Ik probeerde me die droom te herinneren.

" Liam kan ik even alleen met je praten." Vroeg Niall aan mij. we hadden net met z'n alle film gekeken. "Okay, is goed. Zullen we dan naar boven gaan?" Niall knikte als goedkeuring en we liepen samen naar boven. "So tell me, wat is er?" "Well Li, de laatste tijd heb ik van die aparte gevoelens en ik wist niet wat ik ermee moest doen. En mijn gevoel zij elke keer van, ga met Liam praten. Maar ik durfde niet." WOW cute innocent Niall. "En nu weet ik het eindelijk. Ik ben denk ik verliefd op je Li." Okay, Niall vind me leuk, en net toen hij dat zei ontplofde er een bom van vlinders in mijn buik. Misschien vind ik hem ook wel leuk. En voordat ik het wist kuste ik Niall op z'n mond. Niet z'n wang maar mond. En toen kuste hij mij teder terug.

"LIAM!!!! Ben je er nog, ik zei zullen we naar huis gaan want ik ga dood van de kou en natuurlijk de honger." "Oowja, sorry ik kom al." Ik ben nu dus tot de conclusie gekomen dat ik Liam James Payne verliefd ben op de enige echte Niall James Horan, my middle name buddy. Ik liep achter Niall en Amy aan als een zombie, nadenked over wat er zojuist is gebeurt. En waarschijnlijk vind Niall mij niet eens op die manier leuk. En hij en amy passen zo goed bij elkaar. Als ik nou was gebleven had hij Amy niet ontmoet, en was er misschien nog een beetje hoop voor mij geweest. En het ergste is, is dat hoe langer ik erover nadenk, hoe meer ik van Niall ga houden. Ja ik zei het, Ik hou van Niall James Horan.




En??
what do you think???
sorry dat het zolang heeft geduurd maar ik had een laptop verbod omdat ik er zo vaak achter zat en nu had ik even de kans om snle iets te schrijven hopelijk was het het wachten waard
xxJustA1dLover

Reageer (5)

  • littlelight

    veder plaese

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    Geweldig <3
    vlug verder !! ;D
    Xx

    1 decennium geleden
  • xSinaasappel

    Wauw zeker het wachten waard

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    Awww poor Liam!:o Nialls has to love him back! I mean come on who doenst love litlle liam?:pxx

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    like it, snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen