Foto bij Vambanger - five

JULIA:

Ik keek diep in zijn ogen tot hij antwoord gaf, hij gaf mij een eigenaardig gevoel, niet op een negatieve manier maar op een positieve manier. Ik keek voor me uit en merkte dat hij geen zin had om te praten, misschien was hij wel geschrokken van wat er net was gebeurt. Of vertrouwde hij me niet. Ik keek hem aan ''Ik kan gedachte lezen '' zei ik tegen hem, hij fronst en komt gelijk wat dichter bij me ''Wat denk ik nu dan?'' zei hij met een opgewekte stem. Ik haalde me schouders op ''Dat is het probleem juist, die van jou kan ik dus niet lezen'' Wat ik natuurlijk erg jammer vond en dat zag je ook wel aan mijn gezicht. Ik kwam wat dichter bij zijn gezicht, en hij ook. We stonden op het punt om te gaan zoenen, want iets in mijn trok hem aan, soort magneet. Ik kon het niet uitleggen, het was te lastig om uit te leggen... Toen hij zijn lippen op die van mij wou planten werd ik natuurlijk weer gemist door mijn baas. Hij riep me naar binnen, ''Ik moet weer werken, om 7 uur ben ik klaar, ik hoop dat je hier dan ook bent'' schreeuwde ik nog naar hem toe terwijl ik naar binnen ren. Mijn baas vroeg gelijk wie dat was. ''Oh niemand, gewoon, je hoeft niet alles te weten'' antwoordde ik. Je zag gelijk dat hij niet echt al te vrolijk keek, dus ik had wel door dat Frank (mijn baas) écht op me verliefd was. Maar ik gelukkig niet op hem. Ik vond het maar een kwal.

FRANK:

Ik keek nogal teleurgesteld toen ik haar bijna zag zoenen met die vent. Ik had een jaloerse blik in me ogen, en ik wou niet hebben dat ze met elkaar om gingen, daarom riep ik Julia ook net op tijd naar binnen. Ik rol met me ogen als ze zei dat dat zogenaamd ''Niemand'' was. Ik zal er wel voor zorgen dat het niks met die twee word. En ik keek nogal evil naar voren. Ik ging gauw naar me kantoor en ging me geld tellen. Ik was nogal een vrek in dat gebied.

BILL:

Ik vond het jammer dat ze weer moest gaan werken, iets van haar trok mij aan, maar ik wist niet wat. Het was moeilijk om me in te houden toen ze voor me stond. Ik wou haar zo graag bijten... Gelukkig kon ik me beheersen, ik zal haar nog wel krijgen.... Hoe dan ook.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen