Foto bij O37 - A little talk

Pov : Madison

‘’Ga je mee?’’. Niall ging staan. Ik keek op ‘’ik kom zo’’. Hij glimlacht en drukt een kus op m’n lippen die ik kort beantwoorde. ‘’is goed’’. Ik glimlach en kijk toe terwijl hij weg loopt.
Ik keek naar de beer die ik nog steeds vasthield. Z’n vacht was bruin en zacht. Ik glimlach en hield hem stevig vast. Ik keek in z’n zwarte kraaloogjes. Zacht ga ik met m’n vingertoppen over z’n vacht heen.
Ik keek naar buiten en de zon was al naar beneden. De lichten in de eetzaal brandden en alle kinderen lopen dezelfde kant op. Ik leg de beer weg en keek naar de tafel. Z’n songtekst lag op tafel. Ik reikte ernaar maar trok m’n hand weer terug ‘’het is verassing Madison, niet kijken’’zeg ik tegen mezelf en sta snel op en loop Niall’s hut uit.
Op blote voeten loop ik over het zand met m’n slippers in m’n handen naar de eetzaal. ‘’fijn.. je bent er’’glimlacht Niall en drukt een kus in m’n nek. Ik glimlach ‘’jup’’. ‘’ik heb je al opgeschept’’. Ik glimlach ‘’bedankt, je bent een schat’’.
Ik loop met hem mee naar de tafel en ga tegenover hem zitten.
Mike komt naast me zitten ‘’hey’’. Ik keek naar m’n bord ‘’hey’’. ‘’hoe gaat het met je hoofd?’’. Z’n hand kwam dichterbij. Ik deins achteruit ‘’t gaat’’. Ik ga weer recht zitten en prik in m’n eten. ‘’als er iets is, moet je het zeggen’’. Niall schraapte luid z’n keel, als waarschuwing naar Mike.
Na het eten sta ik op en breng m’n bord weg. ‘’Is er iets?’’. Ik keek achterom en zie Niall staan. Ik glimlach ‘’nee, er is niks’’. ‘’ok’’. Hij keek me met een schuin hoofd aan. ‘’ik.. ga even frisse lucht halen’’.
Ik loop de eetzaal uit en loop de steiger op en ga met m’n benen over de steiger zitten en keek naar het water dat golfde door de zee.
‘’Oh hier ben je’’. Ik keek achterom en zie Niall staan. Ik glimlach en knik. Hij ploft naast me neer ‘’wat is er?’’.
‘’Het is gewoon.. we hebben nog maar 2 weekjes hier op kamp..’’. Niall strijkt een haarplukje achter m’n oren ‘’Ik dacht dat we dit gesprek al hadden gehad’’. ‘’maar over 2 weekjes, zal de wereld er ooit achter komen.. en dan kunnen niet meer rustig over straat, en wie weet wat ze over me denken’’. Hij zucht ‘’ik weet dat dit zwaar zal zijn, maar ik hou van je, en ik zal je niks laten gebeuren’’. Ik glimlach zwak en keek weer naar het water ‘’wat als ze ons uit elkaar willen krijgen?’’. Hij schud z’n hoofd ‘’dat zal hun nooit lukken’’.
Niall legt m’n hoofd tegen z’n schouder ‘’maak je geen zorgen, denk nog maar niet aan de toekomst’’. Ik knik en staar naar het water.
‘’heb je naar m’n songtekst gekeken?’’. Ik schud braaf m’n hoofd ‘’ik zou niet durven’’. Hij grijnst ‘’mooi’’.
Ik keek op en druk m’n lippen op die van hem.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen