hier een stukje over leren met alle tips en leuke en grappige weetjes over leren

leren ik weet het, het is het meest verschrikkelijke op de wereld. namelijk leren betekent dat je iets moet doen voor school! en dat wilt niemand!
heb je dat ook wel eens dat hoe hard je ook leert niets in je hoofd blijft hangen en dat je begint te stressen, juist ja zo iemand ben ik ook maar ik heb daar wat goeie tips voor.

begin van te voren met leren, ja ik weet het wie begint er nou zo vroeg met leren. ik doe dat eerlijk ook niet altijd hoor ;)
maar als je eerder begint doe je dat in blokjes en dan maximaal 10 minutjes echt niet langer hoor!! nee gewoon bijvoorbeeld met woordjes dat verdeel je dan in gelijke blokjes en dan ga je dat gewoon leren en dan 10 minutjes per dag en het beste van alles. jij deelt in wanneer tijdens het eten of in bad liggen of als je op je bed ligt. zolang je het maar niet savonds laat leert dan gaat het in je korte termijn geheugen en niet in je lange termijn geheugen. zorg er wel voor dat je het savonds nog even doorleest. elke avond. want in je slaap gaan je hersenen dat verwerken en opslaan. leer je toch nog tijdens je slaap! nooit gedacht hea!! xD

dit was het eerste stukje van het huiswerk gedeelde.
vind je het leuk of fijn? dan zet ik er een vervolg op. ;)

en neem een abo want ik waarschuw niet en vertel iedereen hierover. zo help ik iedereen een beetje :)
kus en knuffel van mij :)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen