Foto bij de droom

die foto (A) How cutee <333


(K)(K)(K)(K)

bill pov


* droom *


ik sta op een balkon. naast me staat tom vrolijk op zijn mp3 te luisteren we kijken na de zons ondergang hij pakt mijn hand vast en ik die van hem ik kijk in zijn ogen en dan komen zijn lippen op die van mij

dan likt iemand over me gezigt !

Scotty niet likken ik had een mooie droom. ik schrik van mezelf en spring van het bed af . EEN MOOIE DROOM schreeuw ik. tom komt slaperig mijn kamer binnen. kan je niet ergens anders staan schreeuwen zegt hij shaggie. nee tommiwammie ik knijp hem plagent in zijn wangentjes, auw roept hij wat heb je ! zegt tom shaggie. niets helemaal niets hoor en tom loopt weer zijn kamer in. ik weet zeker dat ik tom leuk vind maar hij is mijn broer zeg ik heel erg zacht tegen scotty en scotty draait zijn hooft en maakt een piep geluitje. och je bent tog ook zo een lief beeest en dan begint scotty me te likken en we stoeie een beetje.


later.

gorden komt na ons toe en hij zegt : Jongens jullie moetten op 1 kamer slapen 1 weeek lang want bill krijgt de zolder en val bills kamer word de werk kamer gemaakt zegt gordon. maar ! zegt tom. niets temaren zegt simonen en knijpt tom in de wangen. ik begin te laggen en tom kijkt me boos aan. moetten we ook in een bed zegt tom. jammergeneog wel zegt simonen en ze lopen weg. nou dan moet het maar he zegt bill wat bill helemaal niet erg vond. Ik ga echt niet bij jou liggen zegt tom. ik doe me handen inme zij en kijk tom bicherig aan. en tom moet laggen en dan schiet ik zelf ook in de lag en we beginen op bed te stoeien. ik vind een meisje leuk zegt tom ineens . echt ... zeg ik stil. ja zij mij ook we hebben al 2 dagen ze heet joice. oh oke en ik loop stil weg.




tom pov

wat heeft hij zeker is die shaggie. maargoed joice komt slapen bij mij dus er kan niets mis gaan. oh oh bill slaapt er ook al :S. ik krijg hem wel ergens anders. BILLLLLLL roep ik. JA roept hij terug. joice slaapt hier dus je moet op een matras sorry billa. bill heeft rode ogen en zijn make-up is uitgelopen. wat is er zeg ik tegen bill. nicks eh eh me ik heb me gezicht gewassen maar okee zegt bill, maar slaap je dan op een matras zegt tom. isgoed ik slaap wel weer op een matras moppert bill.



die nacht

bill pov

tom zit met die ene verwaande joice op bed te kussen enzo ik doe me hooft onder me kussen en begin te gillen. wat heeft die gast zegt joice. weetik veel zegt tom stoef of die bill helemaal niet mag.





dit was het dan


(K)(K)(K)(K)(K)(K) kiki

Reageer (2)

  • kikimuisje

    ohja stoef is stoer xd

    1 decennium geleden
  • kikimuisje

    sorry voor de typ fouten ik moest snel doen want ik moet na een verjaardag ensooo


    (K)(K) loveyou

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen