Foto bij 23.

Zayn stopt voor Darcy’s slaapkamer deur en bekijkt deze voordat hij hem openmaakt. De deur hangt vol met posters van Darren Criss
      ‘Zeg, ben jij toevallig fan van Darren Criss?’ vraagt Zayn en hij draait zich om naar Darcy met een serieus gezicht. Darcy likt met haar tong over haar lippen en knikt terwijl ze haar kaken heet voelt worden. Zayn glimlacht, opent de deur en loopt vervolgens met Darcy haar slaapkamer binnen. Darcy trekt haar badjas uit en hangt hem aan het kledinghaakje naast de deur. Zayn houd het deken open en zodra Darcy in bed in gestapt slaat hij het deken over haar heen. Darcy gaat recht op in bed zitten en kijkt naar Zayn die haar terug aankijkt.
      ‘Wil je dat ik nog even blijf of heb je liever dat ik weg ga?’ vraagt Zayn en hij kijkt Darcy vragend aan. Darcy wijst naar de leren fauteuil en glimlacht.
      ‘Oké, zeg maar als ik weg moet’, zegt Zayn met een glimlach. Darcy kauwt aan de binnenkant van haar wang en knikt. Zayn laat zich in de stoel vallen, leunt dan met zijn ellebogen op zijn knieën en buigt dan wat naar voren zodat hij met zijn hoofd in zijn handen naar Darcy kan kijken. Darcy trekt haar benen op en slaat haar armen om haar knieën heen, vervolgens laat ze haar hoofd op haar knieschijven rusten.
      Het tweetal blijft enkele minuten in stilte naar elkaar staren, dan zakt Darcy wat lager en gaat ze op haar rug liggen en staart ze naar het plafond. Zayn staat zachtjes op uit de stoel en loopt naar Darcy’s bed toe, dan gaat hij naast Darcy op de rand van het bed zitten. Nog zwijgend draait Darcy haar hoofd naar Zayn toe en schuift wat van hem af, zodat er een grotere ruimte tussen de twee wordt gecreëerd alsof ze daarmee wil zeggen dat Zayn naast haar mag komen liggen. Aarzelend gaat Zayn dan ook iets verder op Darcy’s bed zitten, zonder zijn blik van Darcy af te halen om te zien of dat inderdaad de stille hint was die hij van haar doorkreeg toen ze bij hem vandaan schoof.
      Beetje bij beetje kruipt Zayn dichter naar Darcy toe, en zodra hij op zijn rug naast haar ligt en hij zijn hoofd in het kussen heeft gelegd, draait Darcy zich naar hem toe en krult ze zich dicht tegen zijn lichaam op. Zayn gaat op zijn zij liggen en slaat zijn arm om haar heen om haar vervolgens dicht tegen zich aan te drukken als hij merkt dat haar hele lichaam trilt. Voorzichtig wrijft Zayn met zijn hand over Darcy’s rug in de hoop haar te kalmeren.
      Darcy legt haar handen tegen zijn borstkas en neemt de stof van zijn shirt stevig beet, vervolgend verstopt ze haar gezicht in zijn nek en sluit ze haar ogen terwijl ze diep adem haalt. Zayn kijkt glimlachend omlaag en kijkt hoe Darcy zich langzaam relaxt en de stof van zijn shirt al iets minder stevig vasthoud. Voorzichtig strijkt hij met zijn vingers door haar rode lokken waar wat klitten in zitten aangezien Darcy nog niet haar haren heeft geborsteld.
      Na een paar minuten merkt Zayn dat Darcy tegen hem aan in slaap in gevallen en hij drukt met een glimlach een zachte kus op haar haren, dan legt Zayn voorzichtig zijn kin op haar hoofd sluit vervolgens zijn ogen en zucht zachtjes. Niet veel later merkt Zayn dat het waarschijnlijk niet lang zal duren voordat hijzelf ook inslaap valt.


Helloo!

Ik heb besloten om tijdelijk met mijn 1D-one shots te stoppen aangezien ik niet echt inspiratie heb om over de boys the schrijven *best erg nu ik er over nadenk..* maar ik heb daarentegen wél inspiratie voor een nieuwe one shot story, over Chris Colfer en Darren Criss van Glee, dus wie geïnteresseerd is -> Click! <- ..

Reageer (3)

  • OpenOcean

    Duuuude, das niet cool, ik zou nog steeds een over Niall krijgen ): (a)
    Maarja, als je geen inspiratie hebt is het logisch.

    More? <3

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • Karrueche

    Huh? Wacht idont get it. Stop je met deze?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen