Foto bij O32 - Forgive me please

Pov : Niall

Gespannen zit ik te wachten in een kano. Hopelijk heeft ze de aanwijzingen gevolgd. Ik keek naar m’n handen en zucht.
Ik keek op m’n horloge en zie dat ik al meer dan een halfuur zat te wachten. Ik geef haar nog een kwartier, en dan weet ik dat ze het me niet meer zal vergeven.
‘’Niall?’’. Ik keek op en zie Madison staan. Ik glimlach ‘’je bent gekomen’’. Ze knikt en keek om zich heen ‘’heb jij dit gedaan?’’. Ik knik ‘’ik heb nagedacht na het gesprek gister’’. Ik keek haar in de ogen. Madison glimlacht vaag.
‘’Dus.. wat is je antwoord?’’. Ze keek me vragend aan. Ik knikte naar de brief in haar handen. ‘’oh.. ja natuurlijk vergeef ik het je’’. Ik glimlach en steek m’n hand naar haar uit.
Ze legt haar hand in m’n hand en ik trek haar de kano in.
Wanneer we in het midden van het water dreven keek ik haar aan. Ze keek op en glimlacht vaag. ‘’wat bedoel je met wat er de afgelopen, dagen, weken, maanden met je aan de hand was?’’vroeg ze wanneer ze de brief opende.
Ik had al het gevoel dat ze dat wou vragen en zucht. ‘’gewoon.. al dat beroemd zijn, er word zoveel over me gepraat, en niet alleen goede dingen, sommige mensen haten me zelfs, en om al die reacties op twitter te lezen, doet pijn. Ik zoek mezelf soms op met slechte dingen, en dan lees je gewoon.. duizenden haat comments’’.
‘’Waarom zou je je zelf zo opzoeken?’’. Ik haal m’n schouders op ‘’en misschien heb ik dat opgekropt, ik had eerder naar je moeten luisteren’’.
Madison legt haar hand op m’n knie. Ik keek haar aan. Ze glimlacht ‘’ik haat je niet’’. Ik glimlach ‘’bedankt’’.
‘’nou schuif op’’glimlacht ze. Ik schik wat op. Madison gaat naast me zitten en legt haar hoofd op m’n schouder. Ik glimlach vaag en sla m’n arm om haar schouder en druk een kus op haar kruin.
Zachtjes streel ik met m’n vinger over haar arm. Ik druk m’n neus in haar haren en snuif haar geur op.
Samen met Madison loop ik terug naar de rest van het kamp om mee te doen aan de activiteiten.
‘’Waar waren jullie?’’vroeg Mike als we bij hem stonden. ‘’niks, nou wat gaan we doen?’’. ‘’Abseilen van die rots’’. Hij wees naar een rots in de bossen. ‘’cool’’.

Reageer (3)

  • JessyJonas

    Snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    Goed dat ze weer bij elkaar zijn.

    1 decennium geleden
  • xkimberly

    Awe, ik ben echt blij dat het weer goed tussen hun is (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen