Foto bij -9-

sorry ik heb niet heel veel geschreven, ik had toestweek. Vakantie dus er komen meer stukjes! ;D

love you! <3

-9Medley Sophia Ward

Als we de winkel uit lopen komt het gelijk met bakken uit de hemel. 'Snel naar de dierentuin' Zegt Louise bijna onhoorbaarheid. Gelukkig zijn de verblijven van de dolfijnen grote deels binnen. Zo langzaam als we daar net door de stad liepen zo snel zijn we nu al terug bij de dierentuin. Ik kijk op de klok en schrik als ik zie dat we bijna een uur door de stad hebben gelopen. Het is ondertussen al half 1. Snel trekken Lou en ik onze nieuwe bikini's aan. Van David krijg ik nog een speciaal pak aangereikt. 'Trek deze maar over je bikini heen.' Zegt hij. Ik doe wat hij zegt. Met wat moeite krijg ik het pak aan. Louise is nog steeds bezig met het aantrekken van het pak. Het ziet er verschrikkelijk lachwekkend uit in wat voor bochten ze zicht moet werken om het pak aan te krijgen. 'Je zou me ook even kunnen helpen, hè?!' Zegt ze eerst wat boos maar al snel krijgen we allebei de slappe lach. Na een hoop getrek en geduw heeft Louise het pak aan. We kijken beiden naar het resultaat en knikken tevreden. 'Op naar de dolfijnen.' Zegt Louise. Ik knik en volg haar.
David heeft zo'n zelfde pak aan, hij ziet er gewoon onweerstaanbaar uit. Ik moet echt stoppen nu, hij is de neef van mijn beste vriendin. Ik probeer me te focussen op wat we zo gaan doen, maar kan me niet goed concentreren. 'Jullie mogen.' Hoor ik een onbekende stem zeggen. Snel wisselen Louise en ik een blik. Mijn handen worden steeds warmer, ook voel ik mezelf steeds zenuwachtiger worden. Nu het er op aan komt en een van mijn dromen uit komt, voel ik me echt heel erg zenuwachtig. 'We mogen, Med. Dit is zo raar. We gaan zwemmen met dolfijnen.' Gilt Louise enthousiast in mijn oor. 'Ik heb er ook zin in, Lou.' Ik klonk niet heel enthousiast. Ik ben gewoon zenuwachtig. Inmiddels heb ik mijn hele lip al kapot gebeten. Ook weer zo'n vreemde zenuwtic van me, mijn lip kapot bijten. Langzaam lopen we samen door de grootte deur, het lijdt naar een groot zwembad, of hoe mensen dat ook noemen. Ik volg Louise haar stappen een voor een. David is al in het water en wenkt ons. Louise gaat met een duik het water in. Ook ik ga het water in. Het verbaasd me, het water is eigenlijk best warm. Het is geweldig, een droom die uitkomt. Zwemmen met dolfijnen.

sorry, dit is echt een vreselijk stukje. Ik heb nog nooit met dolfijnen gezwommen en wist dus niet hoe ik dit moest beschrijven. Volgende worden zeker langer en beter. het spijt me liefjes! still love you! <3

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen