Foto bij O29 - I miss you

Pov : Madison

Wanneer alle kinderen hun tuigjes afdoen, was ik bezig met het organiseren van m’n EHBO-koffer. Ik sta op en loop achter de anderen aan terug naar het kamp.
De wond aan m’n zij brandde nog na. Ik keek naar m’n hand en zucht.
Niall liep voor me uit.
‘’Nu wil iedereen zeker wel wat lekkers’’. Iedereen begon te juichen. Andrew grijnst ‘’jullie hoeven vanavond niet te koken, we hebben worstjes en marshmallows’’. Ik glimlach flauw ‘’fijn, dankje’’.
Het hout was al verzameld en op een bult gegooid. Mike ging bij de stapels hout zitten en probeerd het aan te maken. Iedereen nam een plek op een stronk. Ik sleur m’n koffer naar het staf-hutje. ‘’Hoef je niet?’’vroeg Mike wanneer ik de richting van m’n hutje loop. Ik schud m’n hoofd ‘’ik heb geen trek, misschien later’’. Een flauwe glimlach was op te brengen van m’n gezicht. Ik trek m’n sneakers uit en loop met blote voeten richting m’n hut.
Ik doe de deur achter me dicht en leun tegen de deur aan. M’n sneakers kwamen met een slappe worp ergens in een hoekje terecht. Ik plof neer op de bank en ga languit liggen.
Ik keek naar m’n Iphone die buitenbereik was. Ik zucht en gooi het weer neer op het kleine tafeltje. Ik leg m’n handen onder m’n hoofd en staar naar het plafond.
Nog 2 weken voordat het over was met kamp. Nog 2 weken dat ik tegen Niall aan moet kijken. Ik mistte hem nou al. Z’n helder blauwe ogen en z’n wilde blonde haren in de ochtend.
Ik sloot m’n ogen en viel langzaam in slaap.
Wanneer ik wakker werd zag ik dat het al donker was buiten. Ik keek op de klok en zag dat het nog maar half 12 was. Ik ga zitten en rek me uit. Ik pak m’n slippers en een vest en loop naar buiten.
De kinderen lagen al in hun hutje. Sommige lampen waren nog aan. Het vuur was nog niet geblust. Ik ga op een stronk zitten en keek naar het opengebroken zak met marshmallows. Ik pak een stok van de grond en veeg het af.
Starend naar het vuur stop ik er een marshmallow in.
‘’Ik dacht dat je al sliep’’. Ik draai me om en zie Niall m’n richting op lopen. ‘’ik werd net wakker’’. Hij gaat tegenover me zitten.
Ik haal m’n marshmallow uit het vuur. Ik wend m’n blik van Niall en stop de marshmallow in m’n mond. ‘’Hoe is t met je zij?’’. Ik haal m’n schouders op ‘’t gaat wel’’. ‘’Je maakte wel een harde landing’’. Ik knik en doe er nog een marshmallow aan.
Ik wou zo graag vertellen hoe het zat tussen mij en Mike. Ik wist dat Niall me geen kans gaf om het te vertellen. ‘’Niall.. wil je echt niet weten wat er tussen mij en Mike is gebeurd vorig jaar?’’. Hij zucht en keek me aan ‘’moet ik het weten?’’. Ik keek naar m’n voeten ‘’wel als je wilt dat het goed komt tussen ons’’. Hij zucht ‘’goed, vertel het maar’’.

Reageer (5)

  • JessyJonas

    Snel verder!! Love it<333

    1 decennium geleden
  • xkimberly

    Awe, snel verderr. x

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    woop woop spannend snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • seniorkitten

    snel verder!xx

    1 decennium geleden
  • LaureWithAnE

    aaawh snel verder please!!! xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen