heehee. weetje je kunt me op verschillende manieren bekijken. namelijk als je beste vriendin, je counsler, je knettergekke vrienden , een leraar of zelfs je moeder! hoewel dat wil je wss niet maarja haha. hier weer een stukje en nu gaat het over je zelfbeeld :)

hoe kijk jij tegen je zelf aan? vind je jezelf helemaal top of denk je dat je zelf niks bent?
want ik denk namelijk dat je wel iemand ben!

ik ga het nu met jullie hebben over wat als je jezelf niks vind.
denk jij dat je niks bent en je daar erg meezit. probeer is wat anders dan alleen je negatieve punten op te noemen. ga naar al je positieve dingen van jezelf kijken! alleen maar naar het postieve en ik verbied je nu om ook maar 1 negatief ding over je te denken! ik weet het ik weet het, het is erg clische maar na een beetje oefenen ga je je er echt beter omvoelen. het is namelijk bewezen na onderzoeken dat door positieve dingen van jezelf te herhalen je beter in je vel gaat zitten.

en kijk om je heen je bent niet de enige er zijn namelijk, ontzettend veel mensen die onzeker om zichzelf zijn.
al lijkt het niet als je ze zo ziet ze zijn het wel. niemand denkt ooit helemaal van zichzelf dat ie perfect is. dus je bent niet de enige ;)

dat was de tip van dit hoofdstukje. wil je zelf een tip omdat je ergens meezit of je vrienden ergens meezitten chroom dan niet om een reactie te plaatsen of een berichtje te sturen. ik beloof je dat ik er iets mee ga doen! en druk op die groene knop zo kunnen anderen het ook zien en kunnen ze ook wat hulp gebruiken!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen