Foto bij 203. || Rainbows ||

sorry dat er gister geen stukje was! het is nu weekend, dus k ga veel schrijven. ik ga proberen er een eind aan te breien :) maar dat word moeilijk aangezien ik niet kan breien....
xD
(H)

"Ja, ja, maar vertel nou!" zei ik toen het me weer te binnen schoot. We hadden het over de zwerver die een naam had.
"Ja, dat zit dus zo. Ik nodigde hem uit om mee te gaan eten, want uit eten gaan met een zwerver staat op mijn 'dingen voor ik doodga' lijst. Ik nam hem dus mee naar de pizzaria, en hij bestelde een grote Hawaii pizza. Het was echt grappig om zo'n man in een restaurant te zien zitten. Het ging allemaal goed, en het was heel gezellig, tot de ober vroeg of we wat wouden drinken... Jannes bestelde vier wijntjes en drie glazen whisky. Toen was hij dus dronken en heeft de ober een mep gegeven met de kippenpoot van de buurman. Vervolgens sloeg hij een dame nock-out met een lepel en rende al zingend het restaurant uit. Ik heb mijn excuses aangeboden aan iedereen, rende achter Jannes aan, ging met hem op de foto en heb hem daarna niet meer gezien." vertelde Louis uitbundig. En ik zag het al helemaal voor me. "Welk liedje zong hij?" vroeg ik nieuwsgierig om het beeld compleet te maken. Louis dacht even na.
"Poesje miauw." zei hij tenslotte en knikte met zijn hoofd als bevestiging. Meteen begon ik het kinderliedje in mijn hoofd te zingen. Ik kon er niks aan doen.
Poesje miauw, kom eens gauw, ik heb lekkere melk voor jou, en voor mij, reistebrei, ooh wat heerlijk smullen wij... Gadver, reistenbrei. Wacht, wat is dat eigenlijk? Was dat een brei van reist of zoiets? Het klonk in ieder geval erg goor en onhygiënisch.

Bijna één uur later was het echt druk in het appartement. De drank was aangeslagen en sommigen waren zo melig als een stel koeien die een liter energie ophadden. Geloof me, dat is erg melig.

Reageer (7)

  • IronRainbow

    Hahahaha x'D

    1 decennium geleden
  • SomeNights

    abo 101!!!!
    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • Bellum

    Ik wil geen rainbow eind! :“(

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    && LarryPerv ging dood van het lachen ahahahah

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    HAHAHAH JANNES IS GENIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen