Foto bij de mensen op school

hee alemaal deze story is voor iedereen of je nou zwart wit geel lesbian homo bi groot klein dun dik man of vrouw ben jij mag het gewoon lezen en het leukste van alles wat jij zegt wordt gebruikt in het volgende hoofdstuk. so be my guest.

Je kent het wel je loopt door de gangen en ineens beginnen de "populaire" mensen te lachen. je kijkt naar je kleren of er iets geks is en zit aan je haar om te kijken of het niet absurd raar zit. Terwijl je niet eens weet of ze om je lachen. dat het ik ook hoor ik denk dat iedereen dat wel eens heeft, zeker als ze je daarna ook nog eens aankijken. maar hee jij hoeft je nergens bang over te maken. je bent perfect zoals je bent!.

weet je wat je dan gewoon moet doen. voorbij lopen hun aankijken en dan keihard in de lach schieten. moet je maar eens op het effect letten. ze kijken je eerst arrogant of verwaand aan maar als jij je omdraait dan gaan ze elkaar controleren op dingen die niet goed zouden zitten.

En wat boeit het je dat ze lachen. negeer het. weetje lach gewoon om elk klein dingetje dat er gebeurt. het klinkt misschien heel stom maar het maakt je echt vrolijk. je gaat er beter van in je vel zitten! zo maak je niet alleen je zelf vrolijk maar ook de gene om je heen. probeer het maar eens!

weetje vertel hieronder maar of je het hebt geprobeerd en hoe ze reageerde. zit jij verder nog met een probleem of wil je iets weten? zet het in een reactie en ik doe er wat mee.
en druk op die groene knop zodat we in de top komen en jij ook anderen kan helpen!

Reageer (1)

  • Niasmit

    Wauw. (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen