Foto bij Day one

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Valkyries

    Werkelijk waar, tijdens het lezen dacht ik echt al dat je minstens 16 moest zijn. Lees ik hier de reacties door, ben je nog maar 13.
    Je hebt echt wel talent en aanleg en als je open staat voor opbouwende kritiek en open staat om bij te leren, kan je echt wel heel ver geraken. Dan denk ik zelfs dat je binnen de tien jaar al een boek (of zelfs meerdere) hebt uitgegeven. Ik had op jou leeftijd echt niet zoveel talent als dat jij nu hebt. Dus ik ben kei jaloers :Y)
    Hier en daar kunnen sommige dingen verbeterd en wat bijgeschaafd worden, maar zelfs zonder dat, is dit echt al steengoed!

    1 decennium geleden
  • SuperrrLouis

    verder?

    1 decennium geleden
  • IHaveNoLife

    Ja hoor wij hebben 3 jaar verschil maar ja ik ben heel slecht echt waar maar jij echt cool hoor snel verder!

    1 decennium geleden
  • Taehyung

    Ihepihfeifbhienhfpie. You know how I feel about this. Our Rayke is back, and better than everrr. Echt, dit is zo goed, ik ben zo jaloers op jou. Dertien jaar en al zo kunnen schrijven, dat is echt uitzonderlijk hoor. Dat noemen ze echt een talentje. Let maar op, over tien à vijftien jaar liggen jouw boeken bij plaatselijke bibliotheken en zouden tieners er een moord voor doen om ze op hun boekenplank te hebben liggen.

    1 decennium geleden
  • Corday

    Ohh spannend!
    Volgens mij werkt die Q-writers goed, want er is eindelijk een hoofdstuk (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen