Foto bij the girl with the power.~ Two

Ik word wakker en keek op me telefoon 08:00, ik keek naar Romy en ze was nog aan het slapen, ze snurkte maar daar kon ik wel door heen slapen, ze brabbelde wat over Niall, en ik hoorde mijn telefoon afgaan, b]goedemorgen, lekker geslapen?[/b Krijg ik als smsje van Harry, ik glimlach naar me beeldscherm en antwoord terug b]Ja hoor jij?[/b en al gauw zat ik weer helemaal in me telefoon, Romy maakt opeens een keiharde snurk geluid, ik lach even en gooi een kussen naar Romy, ''Wakker worden slaap kop!'' schreeuwde ik naar haar. ''HUH WIE WAT WAAR?!?!?!'' zei ze geschrokken. Ik lach even ''Ik heb honger'' en ik stond op, ik kleed me aan en loop naar beneden. De moeder van Romy had al ontbijt gemaakt.Romy kwam naar beneden gelopen en begon ook gelijk weer te eten.

Toen we klaar waren ging de bel, Romy rent naar het raam en keek naar buiten ''Oh hoi Niall en de rest'' En ze keek nogal verliefd naar Niall, Snel ren ik ook naar het raam toe en zag Harry ook gelijk in een oog opslag ''HARRY!'' riep ik blij. snel rent Romy naar beneden en ik ren achter haar aan. We omarmen ze en zeggen ze even gedag. ''WE GAAN NAAR BUITEN MAM!'' riep Romy naar boven, ze deed de deur dicht en we liepen naar een parkje toe.

Na een tijdje lol te hebben gehad met elkaar pakte Harry mijn hand beet en besloot met mij een stukje te gaan lopen. Harry keek de heletijd naar mij en ik bloos. ''Duuussss'' zei ik ongemakkelijk. Harry keek me aan en stopte toen ''Ik vind je nu al leuk'' bloost harry, en ik keek hem aan, ''Ik jou ook'' zei ik terug, en hij gaf me een klein kusje op mijn lippen, ik omarm hem en hij streelde me rug.

We liepen weer terug naar Romy en de rest, ze hadden als gewoonlijk weer lol en ik keek naar hun en zwaaide ''Hee zijn we weer'' en romy keek naar ons ''Wat hebben jullie gedaan'' grinnikt ze, ik bloos ''Niks hoor''

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen