Foto bij The girl with power - One

Na een lange tijd komt een vriendin (genaamd Romy) eindelijk het grootste geheim van June te weten, dat ze dingen verplaatsen met haar gedachten, Romy was eerst heel enthousiast maar het werd daarna allemaal gewoon normaal voor elkaar. Ze komen een leuke groep jongens tegen genaamd Niall, Liam, Louis, Zayn en Harry. Ze gaan met elkaar optrekken en worden heel erg close met elkaar, maar June weet niet hoe ze moet vertellen dat ze een ''superkracht''heeft.

Ik loop richting het huis van Romy tot ik plots langs een groep jongens kom, ze kijken me raar aan, maar ik loop stug door, ik druk op de bel en wacht tot Romy open doet, ze glimlacht ''hoi June, we gaan zo eten, eet je mee?'' vroeg Romy aan mij, ik knik en doe me jas uit, ik kijk nog even uit het raampje en kijk nog even stiekem naar de jongens ''Kijk die jongen daar'' en ik wees naar een jongen met zwart haar en een kuifje, met een donkerblauwe spijkerbroek en een peuk in zijn handen. ''Die jongen is leuk voor jou vind ik'' grinnik ik en keek naar Romy, Romy knikt even en loopt naar boven, ik loop haar achter na en zeg haar moeder even gedag, we gaan op de bank zitten en lagen al helemaal in een deuk door domme dingen die we altijd doen, haar moeder kwam de huiskamer binnengelopen met een bord pasta ''Hmmm lekker'' zeg ik even, en keek toen naar Romy die alles naar binnen propte ''Waar laat je alles toch'' lach ik, en ik nam een hap van het heten ''Het is echt lekker'' glimlach ik naar haar moeder.

Na het eten gingen we naar buiten, Romy had laatst een super leuke jas die haar natuurlijk 1000x beter stond dan mij, de jongens waren nog steeds een beetje aan het chillen bij de bankjes, ze riepen ons naar hun toe, we liepen langzaam en twijfelend naar hun toe, Romy en ik keken elkaar vragend aan. Die leuke jongen waar June het al eerder over had stelde zich voor ''Hee ik ben Zayn, en dit zijn Niall, Liam, Louis en Harry'' Ik glimlach naar Zayn en keek hem aan ''Ik heet June, en dit is Romy''

Na een tijdje hebben gepraat met z'n allen hadden we telefoonnummers uitgewisseld, Romy was helemaal weg van Niall, en ik van Harry. Ze waren allemaal heel leuk trouwens. We moesten ze gedag zeggen want we moesten naar binnen van Romy haar moeder. ''Zou ik vandaag bij je mogen slapen denk je?'' en Romy knikte even ''Denk het wel daar is ze nooit zo moeilijk in'' En ik keek blij naar haar ''Jeej, dan kunnen we misschien nog met Niall en de andere cammen op tinychat'' ''Ja dat word wel grappig denk ik'' zei romy er achter aan en ze glimlacht.

Een uur later waren ze nog steeds aan het cammen, het was inmiddels al 11 uur, en ik was best moe, romy gaapt even en moest toen lachen om Niall, omdat Niall moest lachen omdat zij weer gaapte, Romy bloost even en lacht. ''Ik ga maar eens slapen denk ik'' zei ik tegen Romy, ''Ik ook hoor'' en ze sluit alles af. Ik plofte neer op het luchtbed en zette in mijn tweede ping naam 'slapen' ''Truste'' zei ik tegen Romy en ik viel in slaap.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen