Foto bij 22.

Darcy wordt wakker van een luid geluid dat door het lege huis galmt. Zuchtend slaat Darcy de deken van zich af en zwaait ze haar benen over de rand van haar bed om vervolgens op te staan en haar badjas aan te trekken terwijl ze haar slaapkamer uitloopt. Langzaam loopt Darcy de trap af en wrijft ze met haar hand de slaap uit haar ogen terwijl ze met haar andere hand de trapleuning volgt.
      Wanneer Darcy voor de voordeur staat, gaat ze op haar tenen staan om door het kijkgat in de deur te kijken wie er voor de deur staat. Haar gezicht verstrakt wanneer ze Zayn aan de andere kant van de deur ziet staan, en na een paar tellen twijfelen draait ze toch de deur van het slot en opent ze de deur.
      Zayn kijkt op als hij hoort hoe de deur voor hem opengaat en hij glimlacht als hij Darcy met een slaperige blik naar hem ziet kijken. Darcy slikt zachtjes en slaat haar badjas strakker om haar lichaam heen.
      ‘Mag ik binnen komen?’ vraagt Zayn zachtjes. Darcy kijkt hem even twijfelend aan, knikt dan en houdt de deur wat verder open zodat Zayn naar binnen kan. Zayn stapt opgelucht langs haar het huis binnen, ritst vervolgens zijn jas open en hangt hem zodra hij hem heeft uitgetrokken aan de kapstok.
      Darcy loopt naar de woonkamer en gaat met opgetrokken benen op de bank zitten. Zayn loopt naar Darcy toe en gaat naast haar op de bank zitten terwijl hij haar aan blijft kijken.
      ‘Marcy zei dat je ziek was, maar om eerlijk te zijn zie je er niet echt ziek uit’, zegt Zayn zachtjes. Darcy tilt haar hoofd op en kijkt Zayn fronsend aan, schudt dan haar hoofd en zucht. Zayn kijkt Darcy aan en leunt met zijn kin op zijn handpalm.
      ‘Wat is er aan de hand, Darce? Mag ik je zo noemen?’ vraagt Zayn. Darcy knikt en haalt vervolgens haar schouders op. Natuurlijk mag je me zo noemen, en er is niets aan de hand, denkt Darcy en ze glimlacht lichtjes naar Zayn. Zayn kijkt Darcy twijfelend aan, legt dan zijn hand op haar knie en knijpt er zachtjes in.
      ‘Je hebt toch geen last gehad van Harry, hè?’ vraagt Zayn bezorgt. Darcy schudt haar hoofd en kijkt Zayn met een geruststellende blik aan. Zayn haalt opgelucht adem en glimlacht, hij bekijkt Darcy even en bijt dan zachtjes op zijn lip.
      ‘Gaat het wel goed met je? Je ziet er vermoeit uit’, zegt Zayn. Darcy haalt haar schouders op en probeert een gaap te onderdrukken. Zayn ziet het en schiet in de lach, hij staat op van de bank en steekt zijn hand uit naar Darcy.
      ‘Kom, ik breng je terug naar bed’, zegt Zayn. Darcy twijfelt even maar pakt dan Zayns hand vast en laat zich door hem van de bank af trekken.

Reageer (2)

  • Castile

    snel verderr <3
    x

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen