Foto bij -7-

Weer een nieuw stukje :D

Hope you like it! Please left a commend.

-7-

Al snel zie ik de andere dolfijnen ook en zie een heel kleine dolfijn achter aan zwemmen. Louise komt naast me staan en knijpt me even in mijn schouder. 'mooi zijn ze, niet?!' vraag ze. Dolfijnen zijn al van jongs af aan onze lieveling dieren. Er zijn veel dingen die we samen delen maar toch zijn we zo verschillend. 'Ze zijn prachtig Lou.' Beantwoord ik haar vraag en kijk haar aan. De gebroken glimlach die op haar gezicht staat doet me pijn. Ze heeft er zo veel spijt van dat ze weg gaat, maar zij kan er niks aan doen. Waarom moesten we nu zo uit elkaar worden gehaald? Het is gewoon oneerlijk. 
De deur achter ons gaat open en valt met een harde klap dicht. 'Louise kan ik je even spreken?' Vraagt David met een hese stem. Het laat me even rillen en een raar gevoel gaat door mijn lichaam heen. Dit kan toch niet. ik kan toch niet verliefd worden op de neef van mijn beste vriendin. 'Ik ga even met hem mee, oke?' vraagt Lou maar voor dat ik antwoord kan geven loopt Louise al weg. De deur word achter me gesloten en weg zijn ze. Een paar onduidelijke stemmen vullen de ruimte en schrik als ik hard gegil hoor. Snel draai ik me om en Louise komt rennend door de deur en springt in mijn armen. Verbaasd kijk ik haar aan. 'Wat is er?' Vraag ik. 'We mogen met ze mee.' Zegt Louise 'Met wat mogen we mee? Lou ik snap het niet en dat breng me stress. Ik wil ook weten wat er is.' ratel ik achter elkaar door. 'We mogen met ze mee.' Herhaalt Louise eerst maar vervolgd haar zin al snel. 'David heeft geregeld dat we mee mogen Zwemmen met de dolfijnen.'  Met grote ogen kijk ik Lou aan. Wat zij ze nou net? Zwemmen met dolfijnen? 'Wacht Med heb je wel een bikini bij je?' Ik moest even nadenken maar natuurlijk heb ik geen bikini mee naar de dierentuin. 'Tuurlijk heb ik geen bikini mee. We zouden naar de dierentuin gaan' Zeg ik. Het gezicht van Louise betrekt meteen maar klaart al snel op. Dat betekend dat ze een idee heeft. 'Dan gaan we eerst shoppen!' Zegt Lou. David kijkt haar vreemd aan maar stemt dan in.

Niet veel later lopen we met z'n drieën door de winkel straat. 'Ooohh my god. Die wil ik.' Roep ik vrolijk uit en trek Lou mee de winkel in. Een verkoopster komt naar ons toe en vraagt of ze ons kan helpen. 'Nee dank u, We kijken alleen even rond.' Beantwoord ik haar vraag en pak de bikini uit het rek. 'Deze nemen we sowieso Lou.' Zeg ik tegen haar en pak er ook een voor Louise. 'Heb je die prijs gezien Med.' Zegt Louise. Daarna durf ik nauwelijks meer naar de prijs te kijken. ‘Ik betaal het voor jullie.' Hoor ik die bekende stem achter ons zeggen. Die stem die me nu alweer doet rillen over mijn lijf. Zonder dat ik het zelf door heb vlieg ik hem in de armen. Verbaasd knuffelt hij me terug. Ik haal me uit zijn armen en kijk hem een beetje beschaamd aan. ‘Sorry, ik vind de bikini echt heel leuk.’ Zeg ik. Louise kan achter me haar lach niet in houden en een paar mensen kijken haar geërgerd aan. ‘Het geeft niet, maar nu weet ik wel dat ik m’n geld goed gebruik.’ Grinnikt David. Zonder de bikini te passen lopen we naar de kassa en rekenen af.

Reageer (2)

  • Magicallirry

    (Y) superr lieff !

    1 decennium geleden
  • JustAGirlxoxo

    Zo leuk!!!:) snel verder?

    Moet morgen frans leren wil je me opvrolijken met een nieuw stukje? Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen