Foto bij Left Behind... [006]

P.o.v. Severus

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Bucks

    Maar zij keek eerder alsof ze me wilde helpen, dan dat ze me wilde uitlachen. En opeens begon ik begrip te krijgen voor haar. Voor haar… liefdevolle gevoelens voor de studenten die hier keer op keer met wonden binnenkwamen. Die ze zonder problemen verzorgde, genas. Misschien waren het ergens diep van binnen wel moedergevoelens. De drang om te zorgen voor de kinderen die ze zelf niet had… En opeens kreeg ik veel meer respect voor haar. Hoe vaak had ze me nu al wel niet genezen, nadat James en zijn vrienden weer wat gedaan hadden? Of soms Malfoy… Het maakte haar niet uit hoe ernstig en diep mijn wonden waren, ze heelde ze altijd. Nu pas drong het tot me door dat ze altijd gewoon had willen helpen, iemand had willen zijn bij wie je je verhaal kwijt kon. Geen vervelende verpleegster die zich overal tegenaan bemoeide. Ergens had ik spijt dat ik haar nooit iets verteld had. Altijd had ik gelogen over de dingen die er met me waren gebeurt. Uit angst? Uit schaamte? Terwijl ze waarschijnlijk alleen maar wilde helpen wees ik de hand die ze naar me uitstak altijd weer af.

    ZOOO MOOOI!!!!

    1 decennium geleden
  • fijota

    FCKING LILY JE BENT EEN GVD SLECHTE VRIENDIN!!! Weetje, Lucius kan Severus niet echt in elkaar hebben geslagen omdat Lucius in zijn laatste jaar zat toen Sevvie naar zijn eerste ging. Toen Sev naar zijn tweede jaar ging ging Lucius van school af. Dus ja.. Ze hebben maar 1 jaar samen op de afdeling gezeten.(Heb ik uitgerekend, goed hea?)

    1 decennium geleden
  • Page394

    Aww.. poor Severus D:
    X(flower)

    1 decennium geleden
  • JamesPotter

    Awww,, medeleiden met Severus. Ik zat met tranen in mijn ogen te lezen, haha

    1 decennium geleden
  • Valdys

    Waa echt wel dramatisch, love it (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen