Foto bij Hoofdstuk 86

Because we all love Louis' smile <3

Sorry lievers dat ik even niets gepost had, ik ben helemaal geflipt woensdagavond, midden in de nacht een vriendin van me opgebelt die net zo lang met me gepraat heeft tot ik weer gekalmeerd had... daarna die ochtend vriendin gebelt of ik daar langs kon gaan, ben 's avonds naar Rotterdam gweest, was goed om er even uit te zijn. (En ofcourse, kom ik mijn oude crush tegen en praat ik daarmee, is hij veel te lief en raak ik opnieuw verliefd -_-) vanochtend om half 7 de trein gepakt om weer op tijd in de collegebanken te zitten haha. Nuja, hier hebben jullie weer een stukje...
Ik ben even aan het kijken wat ik met het verhaal wil, ik wil ze eigenlijk niet laten trouwen/verloven of dat ze straks zwanger is e.d. want dat gebeurd al te vaak, toch wil ik er een eind aan breien, deze fanfic is geschreven voor een weddenschap die ik inmiddels lang en breed gewonnen heb... ik heb wel boel ideetjes voor nieuwe verhalen, maar ben ook weer druk met tentamens en alles... nuja, you'll see.
veel leesplezier!

ps: I still love comments (A)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen