Katerine Kate Johnson

’s Avonds in bed, vertelden we nog wat na over de ontmoeting, het concert, de jongens,… en we bekeken ook nog wat filmpjes. Toen hoorde ik weer het sms toontje van Louise…

Louise Lily Alden


Ik stond op, pakte mijn gsm van tafel en ontgrendelde hem, ik kreeg een onbekend nummer te zien. “Wie is het?” vroeg Katerine enthousiast. “Geen idee, het is een onbekend nummer,” antwoordde ik terug. “Misschien is het Louis wel,” riep ze nu nog enthousiaster dan ervoor. “Yeah, keep on dreaming girl, waarschijnlijk is het weer één of ander stom bericht van proximus,” antwoordde ik haar, maar besloot toen toch om het sms’je te openen. Ik las het bericht en bleef toen met open mond naar het scherm staren. Op de achtergrond hoorde ik Katerine vragen wie het was, maar ik kon geen antwoord geven. Voor ik het wist had ze de gsm uit mijn handen gegrist en las ze luidop voor.
Hi Louise, how’s it going there with you and Katerine? I actually wanted to call you because I want to ask you something, but I wasn’t sure if you were still up, so I sended a message ;) x Louis.
Katerine keek me nu met dezelfde verbaasde blik aan en ik lachtte even. “Wat ga je hem antwoorden?” vroeg Katerine me toen ze eindelijk bekomen was. “Euhm, wacht, ik typ het even,” zei ik, en ze knikte.
Toen ik klaar was met typen las ik het hardop voor :
Hi there Louis, everything’s going fine here ;) how are you and the boys? Had a lovely evening x Louise
Oh and by the way, you can call me if you need to ask something,we’re still up ;)
Katerine knikte goedkeurend en ik drukte op verzenden, daarna sloeg ik zijn nummer op met de naam Louis <3. Nog geen minuut later klonk what makes you beautiful door de kamer, mijn ringtone. Het display lichtte op en Louis’ naam verscheen, mijn hart maakte een sprongetje en vlug nam ik op.
Hi Louis! Riep ik door de telefoon.
Hi there Louise, how’s it going?
We’re having a great time together, me and Katerine!
Well I’m glad to hear you two are having fun.
Oh, uhm, Louis, can I put you on speaker so that Katerine can hear you.
Yeah, sure, no problem.
Hi!! Riep Katerine nu in de telefoon.
Hi Katerine, zei Louis terug.
So, what was it you’d like to ask? Vroeg ik hem nieuwsgierig.
Well, the boys and I were wondering if you two would want to hang out with us tomorrow. You can come to the signing and the concert.
Yeah, sure, riepen we beiden in koor.
Louis lachte even, thanks girls, we’re really happy you two want to come with us.
They’re coming with us tomorrow, hoorde ik hem nog naar de rest roepen. We hoorden hen allemaal juichen op de achtergrond en ik lacht even naar Katerine.
“So what did you think about the concert?” Vroeg Louis nu heel serieus
“We already told you a thousand times Louis, we had a wonderful evening it was amazing, you don’t have to ask us so many times, don’t be so insecure Louis, you were amazing and so were the rest of the boys,” antwoordde ik hem geruststellend.
Ik hoorde zijn schattige, kleine lachje en kon nu ook zelf een glimlach niet onderdrukken. Ik was verliefd op deze lieve, mooie jongen en niet verliefd als een fan op dé Louis Tomlinson, ik was verliefd op zijn persoonlijkheid en ik hoopte dat ik hem op een dag de mijne zou kunnen noemen.
Ik werd uit mijn gedachten opgeschrokken toen ik Louis iets hoorde zeggen. “Thanks, Louise, you really know how to cheer me up, don’t you?” zei hij, en ik lachte even verlegen. Ik voelde mijn gezicht helemaal rood worden, gelukkig kon hij dat niet zien, maar in tegenstelling tot hem kon Katerine het maar al te goed zien. Ze lachtte naar me en gaf me een grappige blik.
Katerine kwam op me afgelopen en nam mijn telefoon uit mijn handen en riep toen naar Louis : “Do you know what you’re doing to her?” op een lacherige toon.
“No,” antwoordde Louis ook aan het lachen. Ik vroeg me af wat ze zou zeggen en schaamde alvast voor wat er komen zou.
“You’re probably driving her crazy, she turns red everytime you talk to her and she stutters everytime she talks about you to me, I think our friend is falling in love,” zei ze nu en lachtte naar me, ze had gewonnen. En wat nog het ergste was, alles wat ze zei was waar. Toch kon ik niet boos op haar zijn, ze was mijn beste vriendin en ergens vond ik wat ze net gedaan had best wel goed, misschien was het best dat zij het hem al verteld had, want ik zou het nooit durven.
Ik hoorde Louis lachen, ik dacht dat hij me uitlachte dus ging direct in de verdediging. “No Louis, that’s not true, she’s just making that up,” riep ik nu door de telefoon.
Even was het stil, toen hoorde ik Louis zeggen dat hij moest gaan.
“Bye Louis,” riep ik.
“Bye Louise, bye Katerine” zei hij en ik hoorde een rare klank in zijn stem, teleurstelling?
“Oh, Louis, wait, I need to ask you one more thing,” zei ik.
“Yeah, what is it Louise,” zei hij op een eerder geïrriteerde toon, en ik vroeg me af of ik iets mis had gedaan.
“You don’t do this to many girls, that hanging out together and stuff, do you??” vroeg ik hem.
“No, Louise, you and Katerine are special,” zei hij, en met die woorden hing hij op.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen