Foto bij Dream 35

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • limerence

    Zayn heeft idd bloedgroep B maar oké. 1 ding begrijp ik niet hoe wist zayn toen in het begin dat cheryl verkracht (bijna dan) werd?? En leuke storie sorry dat ik nooit wat plaats komt omdat ik helemaal in je verhaal zit en snel verder wil lezen. Maar daarom nu een lange reactie. Ik snap ook niet waarom liam haar zomaar ging slaan ik dacht echt: WTF LIAM JENELELDMNELWLSNSJSHENEMEK!!!!!!!!
    Dus wil je dit aan Liam doorgeven??
    LIAM WAAR DE FUCK BEN JE MEE BEZIG ALS IK JE ZIE HÈ IK SLA JE!! (En ik neem een foto en je krijgt een kusje en een knuffel en dan ontvoer ik je en bind ik je vast in mijn huis >:) ) FNSJLSLEKFNDNDNDMKDKDKDKDKDMDM

    1 decennium geleden
  • pizzayn

    Uhm, sorry dat ik het zeg, maar Zayn heeft bloedgroep B... En je kan niet zoveel bloed aftappen dat hij dood gaat, dan heb je veel te veel bloed over, ook als degene die het bloed nodig heeft heel veel heeft verloren... Verder wel een geweldig verhaal, ik ga gauw verder lezen !

    1 decennium geleden
  • Partyhard

    Omg - omg - omg, ik lees snel verder, echt supergoed verzonnen allemaal! <3 xxx

    1 decennium geleden
  • Anabella

    OMG, nee Zayn mag niet dood gaan
    snel verder please

    1 decennium geleden
  • neveronline

    JE STAAT IN DE FREAKING TOP !!
    PARTYYYY !

    xo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen