Foto bij O25 - This kiss

Pov : Madison

Ik keek achterom en zie Mike weg druipen. Ik keek weer naar Niall. ‘’wat heeft hij?’’. Ik haal m’n schouders op ‘’ik vraag het hem straks wel’’.
Hij tilt me op en loopt grijnzend naar het water. Ik begon te gillen ‘’nee!’’. ‘’wat krijg ik als ik je neer zet?’’. ‘’Een kus’’. Behendig zet hij me weer op twee benen en tuit z’n lippen. Lachend druk ik een kus op z’n lippen. Niall’s maag begon te knorren. Ik druk een kus op z’n lippen ‘’ga maar eten’’. Hij knikt ‘’ga je mee?’’. ‘’ik kom zo’’. Vluchtig drukt hij nog een kus op m’n lippen en loopt weg.
Ik keek naar Mike die een eindje verderop stond. Met m’n slippers in m’n hand loop ik z’n kant op en ga naast hem staan.
Ik weet wat ik vorig zomer zo leuk aan hem vond. Z’n lachrimpeltjes en z’n perfecte tanden wanneer hij glimlacht. Z’n donkerblonde krullend haar.
‘’Hey’’. Even keek Mike op en keek weer weg ‘’hey’’mompelt hij en keek weer naar het water dat glinsterde door de zon. ‘’is er iets?’’. Hij haalde z’n schouders op.
Even bleven we zo stil staan. ‘’Het is gewoon.. het is raar om jou en Niall samen te zien’’. Ik keek naar m’n handen ‘’wat we hadden was leuk.. maar dat was vorig jaar’’.
Ik herinner me de lange avonden van kamp met Mike. De wandelingen die we hebben gemaakt langs het water. De nachtelijke uitstapjes met de kano. ‘’Ik weet het, en daar moet ik me ook bij houden, maar’’. Hij bleef stil en keek naar z’n voeten. Ik keek naar hem ‘’maar wat?’’. Hij zucht ‘’gewoon, ik wil gewoon weten of je nog wat voor me voelt’’.
Op deze vraag had ik niet gerekend. Ik zucht en keek naar het water, hopend dat ik onder deze vraag uit kon.
Mike keek me afwachtend aan. Ik zucht en haal m’n schouders op ‘’ik weet t niet, ik ben op dit moment blij met Niall, en hoe stom het ook klinkt, ik eb het gevoel alsof dit vooraltijd is, dat hij m’n ware is’’. Ik keek Mike aan. Een flauwe glimlach kon hij er af brengen. ‘’dus, dat van vorig jaar was niks?’’. ‘’nee, dat bedoel ik niet’’. ‘’Dus je hebt nog gevoelens?’’vroeg hij. ‘’Ik weet het niet’’. ‘’Madison’’. Ik zucht wanhopig ‘’Mike! Ik weet niet wat ik moet denken ok!’’.
Ik voel z’n lippen op de mijne. Geschrokken bleef ik stijf stil staan. Ik bewoog geen spier.
‘’Madison!’’. Ik duw Mike weg en keek achterom. 5 meter van me vandaan zie ik Niall boos kijken. Ik keek naar Mike die me vragend aan keek. ‘’Niall! Het is niet wat je denkt!’’. Hij schud z’n hoofd ‘’nee het is zeker wat ik denk! Hoe kon je’’. Met deze woorden loopt hij boos weg.
Ik keek Mike boos aan ‘’kijk wat je gedaan hebt!’’. ‘’Het spijt me, ik moest het weten’’. Ik keek naar de richtig waar Niall heen liep. Nergens was hij meer te bekennen.
Ik ren z’n kant op en laat Mike achter.

Reageer (2)

  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • xkimberly

    Owe my gaawddd o.o
    Snel verder. x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen