Foto bij Deel 2: Het zesde zintuig

Dit is deel 2..
Is Lars dood?! of leeft hij nog.. je leest het in dit deel..

Na 1 maand :
Lars is nog steeds nergens gezien of gevonden. De ouders van Lars hebben alles gedaan om hem te vinden. Ze zijn zelfs bij opsporing verzocht in de uitzending geweest.
Maar ze kregen er helemaal geen reactie op.
Toen ze het programma ‘Het zesde zintuig’ zagen op tv hadden ze gelijk een email gestuurd naar de redactie van het programma
Na een paar dagen kregen ze reactie dat zij in het programma konden. Met de opnames kwamen er 2 mannen en een vrouw die het zesde zintuig hebben. De presentator vroeg aan de moeder van Lars op ze iets had waar Lars heel erg aan gehecht was.
Ze liep naar boven en kwam terug met een varentjes knuffel. Ze gaf het aan Rick (de presentator). Die het weer aan aan de eerste kandidaat gaf. Het was de eer aan Gabin, 20 jaar.
Hij houd het varkentje in zijn hand en kreeg een beeld.
Gabin: ik zie dat Lars heel erg van varkentjes houd/hield ik krijg nog niet door of hij dood is of niet. Wel zie ik dat hij veel met meisjes versieren bezig was en dat allemaal aan dit varkentje vertelde. Wie hij die dag gesproken had...
En weg was het beeld.
De vrouw (Eline) 35 jaar, mocht als tweede. Ook zij kreeg het knuffeltje in haar handen .
Hij duurde heel lang voordat zij beeld kreeg.
Op een gegeven moment kreeg ze een beeld van een slachthuis. Het was slachthuis ‘varkentje’.
Moeder Lars: Daar is hij toch niet vermoord he?! Schreeuwde ze uit.
Als laatste moest Jannetje 23 jaar. Hij zag dat Lars naar de boerderij fietste. De naam werd niet bekend. Het team ging opzoek naar een boerderij in de buurt. De opties waren: Boerderij Harms, De kinderboerderij Cavia en boerderij Klaas. Waar Charlotte en Thessa hem zagen veranderen in een varken.
Ze gingen naar alle boerderijen. Bij elke boerderij kregen ze geen beeld behalve bij de boerderij van Klaas. Ze vroegen aan boer Klaas of hij Lars had gezien of herkende. Hij zei dat hij hem een paar keer tegen kwam in de varkensstal. En dat Lars vertelde dat hij gek was op varkens was en dat hij graag er een zou willen hebben thuis. Alleen dat dat niet mocht van zijn moeder.
De mensen van het 6e zintuig gingen naar de varkensstal. Eerst ging Gabin de varkensstal binnen, het was helemaal leeg binnen. Hij vroeg aan boer Klaas waar de varkens waren.
Waarop boer klaar antwoordde: ze zijn allemaal naar het slachthuis gebracht omdat ze oud genoeg waren.
Rick: wanneer was dat?
Boer Klaas: paar weken geleden als goed is.
Rick: Oké, want Eline zag net een slachthuis en als we weten welke slachthuis het is kunnen we daar verder onderzoeken wat er gebeurd is.
Boer Klaas: ik weet nog wel welk slachthuis het was dat was slachthuis Varkentje.
Toen Eline de varkensstal in liep zei ze hier is Lars die dag geweest toen hij verdween. Hij had een roze vest aan met B’s erop en een spijkerbroek. Ze gingen opzoek naar de kleding maar konden niks vinden.
Jannetje was aan de beurt. En zag dat Lars veranderde in een varken. Hij schrok heel erg van dit beeld. Want dat is natuurlijk niet normaal voor een mens!
Hij vertelde het aan Rick en vroeg of hij het zeker zag dat hij echt veranderde in een varken.
Jannetje: JA ik weet het zeker en ik zag dat hij naar het slachthuis is gebracht met de rest van de varkens!
Ze gingen zo snel ze konden naar het slachthuis.. Misschien was het nog niet te laat!
Daar kreeg Eline het beeld dat Lars weer mens was geworden en ontsnapt.
Maar waar zou hij dan nou gebleven zijn?! Gabin zag dat hij ondergedoken zat ergens onder een machine.
Toen ze gingen zoeken vonden ze Lars en zagen ze dat hij nog een varkens neusje had. Hij moest huilen, omdat hij zo niet gevonden wou worden. Want hij was helemaal naakt. Hij kreeg een laboratoriumjas om zich heen geslagen, die hing toevallig vlakbij de machine aan de trapleuning. Lars wou zo niet mee, maar ging uiteindelijk toch met zijn moeder mee, omdat hij zijn moeder geen pijn wilde doen. Omdat die dol gelukkig was dat ze haar zoon weer had gevonden.
Een week later was Lars weer helemaal de oude en ging weer naar school.
Charlotte en Thessa zagen hem lopen en dachten “NOOO!! Nu zijn we nog steeds niet van hem af!!”

Reageer (1)

  • Maxchester

    xD Geweldig
    Snel Verder
    xxLoveYou&Neverwannaloseyou(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen