Foto bij O24 - What happened..happened

Pov : Madison

Ik keek naar mijn hete dampende chocolademelk. De kinderen waren spookverhalen te vertellen. Ik keek om me heen en zie sommige meisjes giechelen.
Ik keek Niall aan en glimlach. Hij grijnst en knipoogde. ‘’ik ga naar bed’’gaapte ik en zet m’n kopje in het zand. ‘’laten we dat allemaal maar doen’’kondigt Mike aan. Alle kinderen stonden met tegenzin op en lopen richting hun eigen hutje.
‘’Weltrusten’’glimlach ik en druk een kus op Niall’s lippen wanneer we voor m’n hutje stonden. ‘’weltrusten’’.
De volgende dag scheen de zon door een kiertje van de gordijnen. Ik kneep m’n ogen dicht en draai op m’n buik. Ik reikte met m’n hand naar mn mobiel en keek hoe laat het was.
Ik stond op en pak een jurkje uit de koffer en laat het over m’n lichaam glijden. M’n haar werd in vlugge vlecht gevlochten.
Ik loop naar beneden en trek m’n ballerina’s aan.
Buiten scheen de zon en stond een warm briesje. Meteen verscheen er een glimlach op m’n lippen. Ik keek om me heen maar er was nog niemand te bekennen.
Ik loop naar de keuken en maak het ontbijt voor de kinderen klaar. Ik loop naar de eetzaal en dek de tafel en leg alles op een lange tafel. Wanneer ik klaar ben loop ik de zaal weer uit en loop richting de zee.
Ik gooi m’n ballerina’s uit en stap voorzichtig met m’n blote voeten in het helder blauwe water.
‘’Jij bent er vroeg uit’’. Ik keek achter me en zie Mike staan. ‘’ik kon niet meer in slaap vallen, ik dacht ik zet alles alvast klaar’’. Hij ging naast me staan en keek voor zich uit naar het stuk bos.
‘’Hoe vind je het dit jaar?’’vroeg Mike om de stilte te verbreken. ‘’leuk’’glimlach ik en keek naar m’n handen. ‘’En… tussen jou en Niall?’’. Ik knik ‘’goed’’. Weer bleef het stil tussen ons.
‘’Je weet toch dat wat er vorig jaar tussen ons gebeurde.. gewoon perongeluk was?’’. Hij knikt ‘’natuurlijk’’.
‘’Goedemorgen!’’. Ik keek achterom en zie Niall naar ons zwaaien. Ik glimlach en loop het water uit. Ik ren naar hem toe. Hij grijnst en houd z’n armen voor me open.
‘’Goedemorgen’’glimlach ik en druk een kus op z’n lippen. Z’n handen gleden over m’n heupen en bleven daar rusten.
‘’Ik heb alles al klaar gezet voor t ontbijt’’glimlach ik. ‘’Waarom had je niet gewacht?’’. ‘’Ik verveelde me, ik was al vroeg wakker’’. Niall keek me lachend aan ‘’jij bent er ook een hoor’’.
Ik grijns en druk weer een kus op z’n lippen. ‘’Waar hadden jullie het over?’’vroeg Niall wanneer hij zich terug trok en Mike ziet weglopen. ‘’Oh.. over de activiteit voor vandaag’’. ‘’hmm.. ok’’. Ik glimlach en leg m’n handen op z’n rug en trek hem dichterbij.

Reageer (3)

  • xkimberly

    Oehh wat is er tussen Mike en Madison gebeurt? O.o
    Snel verder. x

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen