Lindsy pov

Naast me zag ik Deborah verstijven hoe het komt heb ik haar maar niet gevraagd maar zo te zien schrok ze van iets. Van wat kon ik niet zien maar niemand anders in de kamer leek iets te merken of reageerde ineens anders, weirrrrd ik zal wel aan haar vragen wat er is.
De jongens vroegen aan ons hoe we heten en dus vertelde ik hoe ik heet en wacht totdat Kim verteld hoe ze heet maar ze kwam zo te zien niet uit haar woorden, is ook niet zo heel gek als ONE DIRECTION tegenover je zat. En aangezien Deborah ook niet echt van plan was om iets te zeggen deed ik het maar. “dat is dus Kim en naast kim zit De..” “Deb ik heet Deb!”
OK raar? Niemand behalve Kim en ik mochten de bijnaam van Deborah gebruiken?
“ok dus Kim, Lindsy en Deb?” vroeg Liam tewijl hij ons vragen aankeek. “ja dat klopt ja” zei ik.
“en jullie hoeven je niet meer voor te stellen zoals je kunt zien aan kim haar reactie... Hebben jullie net een concert gehad? Dat verklaart dan namelijk al die gillende meiden buiten die niet voor Beyonce kwamen.” Gaf ik meteen antwoord op mij zelf toen ik zag dat Louis knikte.
“mogen we nu vragen wat jullie hier doen? Ik kan me niet herinneren dat er een meet&greet was?” vroeg harry vragend aan ons.
Op dat moment kwam Beyonce binnen met de boodschap : “hoooi waar is uhm ,sorry ik ben je naam vergeten , het meisje dat net bij mij op het podium stond te zingen?”
Deborah werd helemaal rood en zei dat zij het was. “meid je bent geweldig ik weet niet hoe je het doet maar je brengt mensen zowat in trans met je zang! Mijn complimenten!!” begon Beyonce meteen.
“vond je het uhm ik bedoel uhm was het uhm mooi?” vroeg Deborah stamelend.
Tsja het kwam ook niet elke dag voor dat je grootste idool je een compliment geeft!!
wat wel vreemd was dat er bij Harry een rare blik in zijn ogen voorbij schoot.

,, maar meid" zei Beyonce ,,wat ik dus wilde zeggen, nou eigenlijk vragen. zou je met mij samen willen zingen in de rest van de concerten? gewoon samen met mij een paar nummertjes?"

Deborah pov

Toen viel mijn wereld stil. vroeg De Beyonce me nout net of ik met haar een paar concerten wilde meezingen, ja de nummers dan hea maar dat is gewoon geweldig!
Ik stond daar maar met open mond te kijken en zo te zien was ik niet te enige, kim,lindsy en de jongen hadden precies hetzelfde gezicht getrokken. als je niets zo weten zou dit er heel grappig eruit gezien hebben.

langzaam verscheen er een big smile op mijn gezocht. en uiteindelijk kreeg ik de woorden uit mijn mond die al die tijd al op mijn tong lagen. ,, Als het van mijn ouders mag."


nou wat vonden we ervan? wat denk je dat er gaat gebeuren? ik heb nog veel leuke ideeen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen