'Alles komt wel weer goed.' zegt ze op normale toon en richt zich op Hidan.'En van jou heb ik wel meer gehoord' Zegt ze grijnzend.

Hidan pov.:

'En van jou heb ik wel meer gehoord.' Zegt Konan grijnzend terwijl ze mij aankijkt. Vragend kijk ik haar aan. Haar uiterlijk kwam me wel bekend voor maar waarvan kan ik me niet herinneren..(**!!) 'Hoezo? Wat bedoel je?' Vraag ik en zak een beetje onderuit. Konan lacht en een schittering in haar ogen maakt het schattig. 'Op school heb ik van de leraren wel meer gehoord over de zogenaamde "Akatsuki", daar hoor jij ook onder heb ik mee gekregen. Wat heb je uitgevreten dat je daar niet meer bij bent?' Lacht ze en slaat haar benen over elkaar heen. Ik grijns en schud mijn hoofd. Ze was dus de nieuwe lerares op mijn oude school. 'Inderdaad, ik hoor bij Akatsuki, nog steeds. En ik mag terug naar mijn oude school als ik "me weet te gedragen". Itachi en Sasori zijn al terug naar die school.' Grom ik lichtjes. Konan lacht staat op met een gelukkige uitstraling. 'Hoe kan een mens zo vrolijk zijn.' Dringt de lage eentonige stem van Junya door ons gesprek heen. Allebei kijken we om naar Junya die haar knieën heeft opgetrokken, haar armen erom heen geslagen en met haar hoofd rust op haar knieën. Als ik wat wil zeggen dringt Nagato-sensei's stem door het huis heen die roept dat hij er is. Hij loopt de woonkamer in, zet Junya's koffers in de woonkamer neer en begroet Konan met een zoen op haar lippen. Mijn mond valt verbaasd open met een stuiptrekking bij mijn oog. 'Je..Jij..Jullie..NANI?!' Roep ik uit eindelijk dan maar. Beide lachen ze en laten elkaar los. 'Ja, wij horen bij elkaar Hidan.' Grijnst Nagato-sensei. Ik knik dan maar en kijk naar Junya die nog steeds hetzelfde zit.

**!! Konan en Nagato zijn hier dus een koppel. Konan en Nagato zitten NIET in Akatsuki, maar kennen ze WEL. Pein heet gewoon Pein, maar heeft alle uiterlijk kenmerken van YAHIKO. Ook gewoon alle piercings, maar NIET de Rinnegan, die heeft Nagato. En verder..mag je me haten hiervoor, maar plaats een lieve reactie:Y) want daar houd ik van en zal ik zo snel mogelijk verder schrijven en online zetten:3

Reageer (3)

  • Poochyena

    SNELLLLLLLLLLL VERDERRRRRRRRRRRRRRRR!!!(baby)(A)(H)

    1 decennium geleden
  • animevampire

    waaaah ik haat je!!!!! ik wil je nooit meer zien!!!:@:@:@:@

    had je zoiets verwacht? nu serieus!

    waah ik hou van je!!!!! ik ben verslaaft aan je story(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)


    dat was het gemeende:Y)

    1 decennium geleden
  • karentjuu

    Kan bijna niet meer volgen mar super!!
    snel verder
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen