Foto bij -4-

please left a comment!!

oke wat erg....Ik heb mn vorige hoofdtukjes terug gelezen en zie nu pas hoeveel spel fouten er in zitten ;s
ik heb dyslexie dus neem het me alsjeblieft niet als te kwalijk ik let er op!

Het slijt me sweeties ik wilde dit gister activeren maar Ben het gewoon vergeten! En OMG life while were young It's perfect!

-4-
Ik stap de douche uit en droog me af, pak snel wat kleren bij elkaar en trek ze aan. Louise gaat vandaag met me mee gaan naar de dierentuin.  Louise was echt mijn beste vriendin. Ik ken haar al lang en doen veel samen. Ze weet alles over me en ik over haar. 
De deur bel gaat en ik loop -meer rennen eigenlijk- naar beneden. Louise staat al voor de deur. Ik open de deur en geef Louise een dikke knuffel en kus op haar wang. 'Heeyy babe, hoe gaat het met je?' vraagt ze en ik antwoord haar: 'Gaat goed met mij lief. Maar wat ben je bruin hoe was het in Spanje? Ik wil echt alles weten.' 'Oke, med je krijgt alles te horen maar eeraan we naar de DIERENTUIN.' schreeuwt ze letterlijk zo hard in m'n oor dat de hele buurt wakker is.'Lou ik houd zo veel van je je bent zo overentouisiast! ' schreeuw ik terug wat een geergerde blik op levert van mijn broer die inmiddels met een slaperige kop naar beneden is gekomen. 'Doei lieve broer.' zeg ik en geef Zev ee knuffel. Hij duwt me gelijk weg en kijkt me boos aan. 'Niet waar louise bij is.' sist hij in mijn oor maar net hard genoeg zodat ik het alleen kan horen. ik lach me altijd dood als hij zo doet. Hij heeft eenoogje op Lou. Louise wist dat allang en het is ook niet zo moeilijk omdat te zien. De meeste mensen vinden het denk ik verschrikkelijk als je eigen broer verliefd is op je beste vriendin maar ik vond het wel grappig omdat Louise namlijk totaal niet verliefd is op Zev. 'Kommm we gaan med.' Ik grinnik en loop met Louise de deur uit. We stappen beiden in de taxi dir Louise had geregeld. Ik geef de chaufeur het adres van de dierentuin en de chaufeur start de auto. 

Na zo'n twintig minuten stopt de taxi opeens. 'Wat denken jullie wel?!. Schreeuwt de chauffeur hard. Even kijk in Louise aan maar,  had dat beter niet kunnen doen want schiet gelijk in de lach nu ik haar gezichtsuitdrukking zie. Louise kijkt op en begint ook te lachen. De chauffeur kijkt ons boos aan. ‘Nu ben ik er echt klaar mee uit mijn taxi!’ Ik kijk Louise verbaasd aan maar we stappen wel uit. De taxi rijdt snel weg en schieten gelijk allebei in de lach. ‘Nou dat was ook nier erg vriendelijk.’zeg ik en kijk naar Louise die op de grond ligt van het lachen. Een paar mensen kijken ons raar aan maar lopen snel weer verder. Ik trek Louise omhoog. 'Achh, wat maakt het uit we zijn er toch bijna. Dat laaatste stukje loopen we wel.' zegt Louise. Ik knik en moet op mijn lip bijten om niet weer in de lach te schieten.

Reageer (2)

  • Magicallirry

    whahaha loooool!
    super hoofdstukje lieff !
    en maakt niet uit hoor met die spelfouten ! ik maak ook wel eens fouten ! en maakt iemand dat uit ? neee ;)

    1 decennium geleden
  • JustAGirlxoxo

    Ahw zo'n leuk verhaal!!!! En ik heb ook een broertje en zus met duslexie dus weet hoe je je voelt! Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen