heeehee zeg ff wat je er van vindt en wat je denk dat er gaat gebeuren in het volgende hoofdstuk. dan doe ik er wel iets mee

Zoals van mij gevraagd werd bleef ik na het concert nog even wachten. Natuurlijk wel samen met Kim en Lindsy, die beiden stonden te springen van entousiasme en zenuwen. "wat denk je dat Beyonce van je zou willen? ik bedoel het is wel de meest succesvolle vrouwlijke artiest van deze tijd." vroeg kim aan me terwijl ze zoeken om zich heen keek waarschijnlijk op zoek naar enige aanwijzingen die zouden vertellen wat er zou gebeuren.

"hoe moet ik dat nou weten ik kan haar gedachtens toch niet lezen? we zullen wel zien wat er gaat gebeuren..."

"uuhm hi you're the one we asked to stay for a little while after the concert?" vroeg een jong meisje van de staff aan me.

"uuh yeah, thats me. can you uuuh tell me why Beyonce wanted me to stay?" vroeg ik meteen met de deur in huis vallend aan haar. want tsja je weet maar nooit straks is het 1 grote grap en sta ik echt helemaal voor aap. en dat is wel het laatste dat ik wil!!

"well uh maybe she can tell it herself. will you come with me, and you can bring your friends with you ofcourse!" vroeg het meisje me terwijl ze me vragend aankeek.

ik keek kim en lindsy aan om te kijken wat ze er van vonden maar ik had geen woorden nodig om het te snappen. beiden stonden ze te springen van enthousiasme en knikte ze met hun hoofden als gekken op en neer.

"ok i will come with you. where do we go?"
" we are going backstage and than we are going to the lounge."
"ok."

we volgden het meisje naar de backstage deur waar twee enorme kleerkasten voor stonden. je weet wel van die hele grote mannen die je altijd boos en dreigend aankijken en met zo'n hele mooie V op hun shirt. de V van Vercurity..... niet logisch dus die V!

we waren na een paar deuren door te gaan al aangekomen bij de lounge room. het meisje zei tegen ons : "if you three going inside than i will tell Beyonce you are here."
nadat ze dat had gezegt liep ze weg zonder op antwoord te letten en liet ze ons dus achter.
ik keek kim en lindsy aan. "nou ga dan naarbinnen!"zei kim tegen me terwijl ze me door de deuropening duwde.

eenmaal in de kamer waren we verbaasd van de inrichting. het was zo luxe! niet normaal meer er stond zelfs een bubbelbad!!

nadat we met zijn drieen op de bank waren geploft en al een tijdje zaten hoorde we heeel veeel lawaai op de gang. op het moment dat we op wilde staan om te kijken wat er aan de hand was. kwamen de 5 lawaaimakers binnen. een blonde een bruine nog een bruine eentje die een bruin tintje had en eentje die ik heel goed kende.

de bruine krullen waar ik met mijn handen doorheen ben gegaan de groene oog waar ik zo vaak in was verdronken en de zachte lippen die ik zo vaak had gekust waren allemaal van 1 jongen uit 1 band . one direction


ja mensen ik weet het eindelijk One direction!!! wat dnek je dat er gaat gebeuren???? en vergeet die mooie groene knop niet ;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen