Foto bij -1-

-1-
Ik zit in de venstebank kijkend door het raam naar buiten, ik kan alleen amper wat zien door de regen druppels die op het raam zitten en naar beneden glijden en af en toe een andere druppel mee nemen. Ik was het inmiddels wel gewend, ik woon nou een maal in een regenachtig land en daar is niks aan te verander. Toen ik jonger was had ik het er altijd over dat ik de hele wereld zou verkennen en op de mooiste plek van de wereld mijn prins op het witte paard zou vinden. Maar tevergeefs mijn ouders waren niet rijk en konden amper elk jaar weer op nieuw een cadeautje met m'n verjaardag voor me kopen laat staan een reis naar een ver en warm oort! Ik zet het geluid van mijn Ipod nog wat harder en zing zachtjes mee.

Ik kijk op nieuw naar buiten door het raam en zie een onbekende auto de straat ik rijden. Ik had een goede band met al m'n buren en wist zeker dat ik deze auto nog nooit had gezien. Achter de auto rijd een groote vrachtwagen en het duurde maar heel even voor het tot me door dringt dat dat de nieuwe buren wel eens kunnen zijn! Ik snelde de trap op richting de kamer van mijn broer, we hadden afgesproken dat als de nieuwe Buren zouden arriveren we meteen kennis gingen maken omdat we met iedereen een goede band willen. Ik riep hard dat hij moest komen en een zucht verliet zev z'n mond. 'Wat is er nu weer med?' vroeg hij geërgerd. 'De nieuwe Buuren zijn er denk ik.' zei ik vrolijk. Zev kwam uit zijn stoel achter de computer vandaan en trok me ruw aan mijn arm mee naar beneden. Als we samen beneden zijn ruk ik mij arm uit zijn hand en kijk hem nep boos aan. 'Ik kan heus wel zelf lopen!' zeg ik nog steeds nep boos maar Zev schenkt er geen aandacht aan en loopt gewoon verder.
Ik trek mijn roze regenlaarzen aan en pak een paraplu onder de kapstok vandaan. Zev heeft ondertussen ook al een paar sneakers aan getrokken en samen lopen we naar de voordeur. Als ik de deur openmaak komt er gelijk een koude windvlaag naar binnen wat me even doet huiveren. En Zev duwt me een stapje naar voren daarna stap ik de deur door en gelijk kom ik met m'n voet in een plas te staan ik hoor Zev zacht grinnikte maar schenk hem een doodelijke blik toe waardoor hij gelijk stopt.

Reageer (3)

  • Befour

    vraagje: dat meisje is toch arm,hoe komt ze aan een ipod? :O

    1 decennium geleden
  • Magicallirry

    echt super schattiee ! i gotta love your story !
    love you so much xx

    1 decennium geleden
  • JustAGirlxoxo

    zo leuk!:) love your storie abo en bladwijzer= kudo!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen