Ik was zo gelukkig! Met mijn beste vriendin naar een 1D-concert, de jongens ontmoet én Niall’s GSM nr gekregen! Toen ik hem het briefje gaf met de Horan hug, had hij me een briefje met z’n nummer gegeven.
Dit is vast en zeker mijn en Louise’s geluksdag! We liepen de concertzaal binnen waar al duizenden fans stonden te wachten op hun idolen. Louise en ik gingen vooraan staan bij het podium. Al snel begon het aftellen naar het begin van het concert! We schreeuwden toen de jongens het podium opkwamen. Ze zongen One thing. Aangezien dat Louise en ik soms afspreken en een One Direction dagje houden, kennen we al de songs helemaal vanbuiten. We zongen uit volle borst mee. Morgen zouden we vast en zeker geen stem meer hebben…
Toen zongen de jongens What Makes You Beautiful terwijl ze het podium afkwamen. Niall kwam mijn richting uit en nam mijn hand vast. Hij knipoogde en nam me mee naar het podium waar hij zong voor mij. Het voelde alsof we alleen waren, zonder publiek vol gillende meisjes en jaloerse blikken. Het was zo betoverend…
“… That’s what makes you beautiful!...” Het einde van het liedje en iedereen applaudisseerde.
“I’ll give you one more Horan Hug…” Niall glimlachte en nam me stevig in de armen en dan ging ik het podium af. Ik wandelde terug naar mijn plekje naast Louise.
“Woow! Dat was echt cool!!” We sprongen opgewonden op en neer.
Tijdens het liedje More than This, knipoogde Louis naar Louise. Ik kon zien dat ze bloosde en zwaaide naar hem.
Verder zongen we heel de avond nog mee met onze jongens. Louis, Niall, Harry, Zayn en Liam.
Veel te snel was het concert al gedaan. Louise belde haar mama en ze zou er over een kwartiertje zijn om ons op te halen.

Jammergenoeg regende het nu en zouden we kletsnat zijn als haar mama aankwam… Maar daar kwam onze redding. We zagen de jongens van One Direction naar ons wuiven. Ik gaf Louise een duwtje en wees naar de jongens die instapten in hun tourbus. Die bus kwam op ons af gereden en stopte vlak voor ons. We stapten in.
“Hi Girls!” Harry was samen met Liam aan een laptop bezig, Zayn luisterde muziek, Niall en Louis zaten in de zetels en keken toe.
“Hello…” We stonden wat verlegen aan de deur van de bus. Ze nodigden ons uit om te zitten. “Don’t you have to go home?”
“We are waiting for my mom.” Louise haalde haar schouders op.
“We will wait with you.” Louis kruiste zijn armen tegen zijn borst aan en zette zich gemakkelijk in de zetel. Eventjes was het stil. Wat moesten we ook zeggen??
“Did you like the concert?” Zayn kwam zich bij ons zetten in de zetels.
“Yeah, sure! It was really cool!”
***
Plots hoorde ik de GSM van Louise.
“M’n mama is er.” Ik knikte.
“We need to go, guys. Thanks for everything. Byee!”
“Bye girls! Hope to see you again soon!” Ze zwaaiden ons uit en we gingen weer naar buiten. Niall riep mijn naam: “Kate! Wait! Will you text me?”
Ik glimlachte. “Sure!” Ik stapte uit en samen met Louise wandelden we naar de auto van haar mama.


“Dag meiden! Hoe was het concert?”
“Het was echt geweldig!"
“Blij dat jullie het leuk vonden.” Gelukkig bleef ik die nacht bij Louise slapen. Ik was zo moe! Snel stuurde ik een smsje naar mijn ouders. En dat deed me denken aan Niall’s briefje met zijn nummer. Ik stuurde een berichtje:

“Hi Niall! It’s me: Katherine!x”
“Hi Kate! How are you?x”

Louise keek achterom naar mij. “Met wie sms je?”
“Euhm… Mijn mama.” Ik knipoogde. Ze wist wel wie ik bedoelde. Louise knikte dat ze het begreep.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen