Foto bij • Hoofdstuk 6.5

Insurgent zei op 10 sep 2012 - 19:11:
Goed geschreven! Ik ben benieuwd wat je er verder van gaat maken (:
Ik heb zelf een auto-ongeluk gehad toen ik 6/7 was, bij Parijs. Onze auto werd geramd door een vrachtwagen waardoor wij hardhandig tegen de vangrails terechtkwamen, het busje voor ons vloog over de kop en de vrachtwagen is gewoon doorgereden. Sindsdien ben ik bang voor vrachtwagens.
--
Wow! Dat klinkt wel erg heftig! En dat die vrachtwagen gewoon doorreed, ik hoop dat je er niks aan hebt overgehouden? Bedankt voor je reactie!

Lisboa zei op 10 sep 2012 - 22:08:
Ja,ik heb al eens een auto-ongeluk gehad. Die autochauffeur was door het rood gereden waardoor wij een kruispunt naar de zijkant zijn geschoten. Die meneer heeft enkeel toertjes rondgedraaid en was helemaal zijn kluts kwijt. Gelukkige was er niets, maar ik besefte helemaal niets. Alleen toen ik door had dat de wei niet was,waar het hoorde en iedereen kwam afgelopen. Telkens als wij dat kruispunt voorbij rijden, kijk ik of er geen auto komt ook al is het groen voor ons. Snel verder? (:
--
Ohja, het gaat ook zo snel. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je verwacht het helemaal niet! Gelukkig heb je er niks aan over gehouden (ik heb hetzelfde als ik nu dat kruispunt oversteek, vooral met blauwe busjes die er dan staan) Bedankt voor je reactie!

Faithe zei op 12 sep 2012 - 14:24:
Wow, super geschreven, wat onverwacht! Nope, nooit een ongeluk meegemaakt gelukkig *klopt af* En ik probeer zelf ook zo voorzichtig mogelijk te rijden, omdat ik overal van schrik.
--
Haha, ik denk dat als ik ooit mijn rijbewijs haal, ik een ramp ben op de weg :') Een keer mocht ik in de auto van mijn stiefvader een rondje door de straat rijden - hij zat er gewoon naast natuurlijk - en ik reed bijna de voortuin van de buren in -.- Bedankt voor je reactie!

Manuscript zei op 13 sep 2012 - 20:52:
We waren een keer in Oostenrijk op een weggetje met allemaal houten palen en prikkeldraad aan de zijkant en het was heel sneeuwig en ijzig, maar mijn vader die rijdt altijd gewoon op 'zijn eigen tempo' dus we waren op weg naar huis en slipten, maar gelukkig heeft hij een slipcursus gedaan en dus na een paar keer ronddraaien - wat dus precies paste, een paar centimeter verder opzij en we hadden wel wat geraakt - kreeg hij de auto weer recht. Eigenlijk besefte ik toen pas wat er was gebeurd, nadat we uit het draaien waren en weer stilstonden.
Verder heb ik volgens mij nooit echt een ongeluk gehad, tenzij je een gebroken arm meetelt (ik viel op de rand van een zandbak, ja echt, dat klinkt superdom, maar ik was nog klein). Wel veel in het ziekenhuis gelegen, maar dat was gewoon omdat ik heel vaak ineens heel ziek was en moest worden opgenomen, maar gelukkig ben ik er nu al een tijdje niet meer geweest ^^ *klopt af* (ik heb geen idee wat afkloppen is, maar ik zeg het lekker ook) Maar wel echt heftig, ik hoop niet dat je moeder er nog lichamelijk letsel aan over heeft gehouden? Ik zal voortaan blauwe busjes voor je haten :3
Je hebt het wel heel erg goed beschreven trouwens! Gauw verder!
--
Ieh, dat lijkt me echt eng! Ik flip hem al helemaal als we even een stukje uitglijden met de auto door de sneeuw/ijs. Mijn oom heeft ook een slipcursus gedaan, misschien moet ik dat later ook maar gaan doen ^^ Toen ik klein was heb ik ook zat 'ongelukje gehad'. Ik was toen echt een kluns. In de tijd dat ik het leuk vond om door die witte streepje op de weg te zigzaggen - ik viel natuurlijk en toen zat het glas van mijn bril in mijn voorhoofd (Ja echt waar!), of ik ging met mijn broer paaltjes springen en viel met mijn neus tussen 2 paaltjes (neus net niet gebroken, maar wel helemaal blauw/groen/geel) En ik zat een keer vast in de glijbaan, vraag me niet hoe. En zo kan ik nog wel even doorgaan, haha. En mijn moeder heeft er gelukkig ook niks aan overgehouden (behalve een haat tegen blauwe busjes net als mij) en je bent nu officieel lid van de *haat aan blauwe busjes club* Bedankt voor je reactie!

WhTigerLilly zei op 15 sep 2012 - 6:35:
geen eigen ervaringen met aanrijdingen en ook niet met blauwe busjes ben ik bang, maar ik kan me gerust inbeelden dat het je bijblijft als je het meemaakt. Heerlijk verhaal, ook het eerste deel (heb dat eerst afgelezen voor ik hieraan begon). Komen er nog POV's van Matthias?
--
Dankje! En ja, ik ben wel van plan om wat POV's van Matthias er tussen door in te gooien (: Bedankt voor je reactie!


Enjoy reading!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • FollowDreams

    Nee,ik verschoot superhard nadien. Ik wist helemaal niet wat er gebeurt was en iedereen was in paniek aan het rondlopen, zelfs mijn papa weende. Ik was nog jong,dus het kinderslot stond op en ik kon niet uit de auto, wat was dat verschrikkelijk!
    Ja,ik begrijp je wel (:

    ooh,spinnen zo iets vreselijks!

    1 decennium geleden
  • Faithe

    Nee je bent niet de enige! Wel heel veel beterschap :) Weer een heerlijk stukje :)

    1 decennium geleden
  • Aquilae

    Eerst en vooral: beterschap. Je bent niet de enige, sommige van me vrienden hebben het ook zitten. Ikzelf gelukkig nog niet

    Joepie. ok ze waren vorig deel schaars, maar het is wel eens leuk om vanuit het standpunt van een ander te kijken

    Niks dood een slapeloze nacht zo goed als een goed verhaal. En om eerlijk te zijn, ik ben blij dat ik dees gevonden heb. Eens een volwassen verhaal, zonder dat het om sex draait. (Ik ben geen fanfic-liefhebber namelijk)

    1 decennium geleden
  • Beronica

    Ja, zo'n slipcursus lijkt me wel heel slim, in Nederland zal het niet enorm nodig zijn, maar als je ergens op wintervakantie gaat is het wel handig. En wat erg van bril in je voorhoofd! Daarom vindt m'n vader 't altijd al niks dat ik met gym m'n bril ophoud, want als je ergens valt of er iets tegenaan krijgt, spat 't zo kapot, gelukkig was 't op je hoofd en niet je ogen. En omg, sorry, dat van de glijbaan vond ik wel grappig.
    En wat een spannend stukje zeg!
    En ik ben niet echt ziek meer - was ik dinsdag wel, ben thuisgebleven - maar nog wel een moeie snotzombie met veel huiswerk en geen inspiratie, bluh.

    1 decennium geleden
  • Corday

    Aahw beterschap!
    Bij ons is iedereen ziek, maar ik ben niet eens verkouden. Ik vind de herfst juist mooi, maar de spinnen mogen inderdaad wegblijven.
    En euh aan dat ongeluk heb ik alleen een ongelooflijke angst voor vrachtwagens overgehouden: telkens als we naast een vrachtwagen rijden, flip ik.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen