Foto bij 20.

De volgende morgen is Zayn al vroeg op weg naar school, hij was al vroeg wakker en nadat hij zich had klaar gemaakt voor school was hij gelijk van huis vertrokken. Zayn weet dat Darcy altijd al vóór acht uur aan een van de picknicktafeltjes zou zitten als ze vroeg zouden moeten beginnen zoals vandaag.
      Zodra Zayn zijn auto heeft geparkeerd op de studentenparkeerplaats achter de school en het schoolterrein oploopt, ziet hij dat er een persoon met rode haren aan een van de picknicktafeltjes zit. Met een glimlach op zijn gezicht loopt Zayn naar de persoon toe.
      ‘Ik dacht al dat je op school zou zijn’, zegt Zayn en hij legt zijn hand op de schouder van het meisje. Het meisje draait zich verbaasd naar Zayn om en kijkt hem fronsend aan. Zayn bijt op zijn lip en hij haalt snel zijn hand van haar schouder af.
      ‘Het spijt me, ik dacht dat je iemand anders was’, zegt Zayn beschamend. Het meisje glimlacht en maakt een gebaar het haar hand dat het goed is en ze draait haar rug weer naar Zayn toe. Met een zachte zucht draait Zayn zich om en hij slentert naar het school gebouw toe. De deur trekt hij met een krachtige ruk open en laat hem vervolgens met een dreunende klap achter zich dicht vallen. Het dammetje van de schoonmaak kijkt Zayn een paar tellen geschrokken aan, dan schudt ze haar hoofd en geeft ze hem een waarschuwende blik als hij langs haar loopt. Zayn negeert haar blik en loopt stug door naar zijn locker.
      Wanneer Zayn bij zijn locker aan komt stopt hij zijn jas en tas in het metalen kastje en houd de boeken die hij nodig geeft voor de eerste les apart. Met een klap slaat Zayn de deur van zijn locker weer dicht en loopt vervolgens naar het wiskunde lokaal.
      De bel gaat en Zayn is als een van de eerste het lokaal uit en racet hij door de gangen van school. De boeken in zijn handen dumpt Zayn zo snel mogelijk in zijn locker als hij Marcy in zijn ooghoek voorbij ziet lopen, dan doet hij hem weer dicht en spurt achter Marcy aan die naar de kantine loopt.
      ‘Marcy’, zegt Zayn terwijl hij Marcy bij de arm vast pakt. Marcy draait zich naar Zayn om en kijkt hem met een geschrokken blik aan, dan haalt ze opgelucht adem en glimlacht naar hem.
      ‘Kan ik even met je praten?’ vraagt Zayn en hij kijkt Marcy afwachtend aan. Marcy kijkt even om naar haar vriendinnen, die knikken en vervolgens weglopen.
      ‘Ja, natuurlijk’, zegt Marcy en ze glimlacht. Zayn en Marcy lopen door de gangen naar de schooldeuren en verlaten het gebouw, ze lopen over het terrein en gaan op het grasveld zitten. Marcy gaat in een kleermakerszit op haar vestje zitten en verstrengelt haar vingers met elkaar. Zayn schraapt zijn keel en knakt de botjes in zijn vingers.
      ‘Dus, waar wil je het over hebben?’ vraagt Marcy en ze kijkt Zayn vragend aan terwijl ze met een lok haar tussen haar vingers draait. Zayn kauwt even aan de binnenkant van zijn wang en kijkt haar twijfelend aan.
      ‘Over je zus’, zegt Zayn en hij ziet de blik in Marcy’s ogen veranderen in iets wat hij niet kan plaatsen.

Reageer (4)

  • Castile

    Je moet echt heeeel erg snel verder gaan!
    Ik hou van je verhaal. Ik lees bijna nooit verhalen die niet in de "ik-vorm" zijn geschreven, maar deze is zo mooi dat ik er graag een uitzondering voor maak(:

    SnelVerder!
    +abo.

    1 decennium geleden
  • OpenOcean

    DUDE DUDE DUDE DUDE DUDE DUDE DUDE DUDE DUDE DUDE!

    Verdeer? I wanna knoooow whassgoin'on!

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    snel verder

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    mag ik je een tip geven? snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen