Foto bij O19 - Campfire

Pov : Niall

De kinderen waren opzoek naar het hout voor het kampvuur in het bos.
‘’Madison was ook bezig met een nummer’’vertel ik wanneer we bij het water zaten. ‘’oh echt? Kun je schrijven?’’. Madison begon te blozen ‘’oh, ik ben echt niet zo goed hoor, ik heb nog niet zo veel, ik heb geen tijd’’.
Ik glimlach ‘’het is best goed, misschien moet je het hun laten zien’’. Ik druk haar van m’n schoot.
Ik keek haar na terwijl ze naar haar hutje liep. Haar heupen wiegden heen en weer en haar lange bruine haar bungelden bij elke stap die ze zet, achter haar rug. ‘’ze lijkt me aardig’’glimlacht Liam wanneer ze haar hutje in liep.
Ik keek hem aan en knik ‘’dat is ze ook’’. ‘’Je hebt t goed te pakken’’grijnst Harry. Ik begon te blozen ‘’shut up’’.
Madison kwam terug gelopen van haar hutje. Wanneer ze weer naar me toe komt gelopen strek ik m’n armen uit en nam haar in m’n armen.
Ze gaf haar songtekst een Zayn. Ik trok haar op schoot en hield haar stevig vast en strijk haar haar uit m’n gezicht.
‘’Het is goed’’zegt Zayn verrast wanneer hij het doorgeeft aan de anderen. Ik grijns ‘’zie je?’’fluister ik zacht in haar oor. Madison begon te blozen ‘’bedankt, ik deed maar wat’’. De anderen stemden in.
De ging al wat onder. ‘’Dit is het mooiste van de avond’’zeg ik wanneer Madison recht gaat zitten. Ze knikt ‘’dit moet je een keer hebben meegemaakt’’. Samen bekeken we de zosondergang.
‘’dat was prachtig’’. Ik grijns ‘’I told you’’. Madison stond op ‘’ik zal hun maar meehelpen met het kampvuur’’. ‘’is goed, ik pak m’n gitaar en dan komen we er zo aan’’glimlach ik. Ze knikt en loopt die kant op.
Ik loop naar binnen en pak m’n gitaar die nog roerloos tegen de zijkant van de bank staat. Ik doe hem terug in de hoes en loop naar buiten.
Het kampvuur begon al wat te branden. ‘’gaan jullie mee?’’. Ze knikken en samen lopen we naar het vuur.
De kinderen zaten al klaar op een stam. Met z’n vijven gaan we op een stam zitten. Ik leg m’n gitaar weg en gingen we eerst eten. Madison zat tegenover me en glimlacht. Ik grijns en gaf haar een knipoog. Blozend keek ze naar het vuur.
‘’Zullen we dan maar beginnen?’’vroeg ik aan Harry die naast me zat. Hij knikt ‘’shure’’. Iedereen keek enthousiast en opgewonden toe terwijl ik m’n gitaar uitpakte.
Ik sloeg de eerste noten van What Makes You Beautiful aan. Tijdens het nummer keek ik Madison glimlachend aan. Ze glimlacht blozend. M’n vingers strijken over de snaren aan. Het gaf me een goed gevoel wanneer ik een gitaar in m’n handen hou. De kinderen zongen mee met alle nummer die we speelden.
‘’Dit is een nieuw nummer, waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest, en jullie zijn de eerste die het horen’’. Ik sloeg de noten aan en zong het nummer alleen.
Wanneer ik klaar was begon iedereen te klappen.
Met z’n allen bleven nog even rond het kampvuur. ‘’goed, t is al laat’’. De kinderen werden naar bed gestuurd.
Met z’n vijven bleven nog even rond het vuur zitten. ‘’wij gaan richting de hut’’. Ik knik ‘’wij ook?’’vroeg ik aan Madison. Ze knikt en staat op en steekt haar hand uit. Ik grijns en pak hem vast en samen lopen we naar de hut waar de jongens verbleven ‘’weltrusten’’. ‘’Weltrusten’’.
Samen met Madison loop ik naar haar hut en doe open ‘’na u’’. Ze grinnikt en loopt naar binnen. Grijnzend sluit ik de deur achter mij.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen