Foto bij O18 - Welcome

Pov : Madison

Ik voel de ogen van de jongens in m’n rug branden. Ik hield Nialls hand stevig vast en glimlach. Mike komt aangelopen ‘’fijn dat jullie er zijn! Ik had jullie al verwacht’’. Louis glimlacht ‘’fijn om hier te zijn’’.
De meisjes stonden gillend voor hun te springen. ‘’nou ik hoop dat jullie een beetje zin in het kampvuur hebben vanavond’’. De meisjes begonnen nog harder te gillen. ‘’Je gaat t druk krijgen vanavond’’grijns ik naar Niall.
‘’Zal ik jullie mijn hut laten zien, waar jullie vanavond, hopelijk gaan slapen?’’vroeg Niall. De jongens knikten en samen verlaten we de kinderen en lopen richting het hutje van Niall.
Niall opent de deur ‘’de luchtbedden zijn opgeblazen, ik slaap vanavond bij Madison, aangezien het anders te krap word’’. Zayn grijnst ‘’ja ja, en waarom laatje niet gewoon een van ons daar slapen?’’. Hij rolt met z’n ogen ‘’omdat ik jullie ken, en domme dingen gaan doen en zeggen’’. Ik grinnik en laat Niall z’n hand los ‘’en laat alsjeblieft alles heel’’. De jongens knikken braaf. Ik glimlach ‘’jullie mogen er een rommeltje van maken, Niall is toch degene die het moet opruimen’’. ‘’hea!’’. Ik giechel en strijk door z’n haar ‘’grapje’’.
De jongens zetten hun tassen neer en bekeken het hele hutje. Niall sloeg z’n armen om me heen en legt z’n kin tegen m’n schouder.
Zachtjes strijkt hij met z’n vingers over m’n buik. Telkens wanneer hij dat doet, krijg ik kippevel.
Ik keek achterom en zie z’n blauwe ogen glunderen. Zijn blonde haren wapperen wat heen en weer wanneer hij lacht. Ik glimlach en strijk met m’n vingers door z’n haar. Zijn vingers gaan stukje onder m’n shirt en strelen verder.
‘’trouwens, dat ene nummer wat je stuurde is goed, misschien kunnen we die wel gebruiken voor onze album’’zegt Harry. Snel haalt Niall z’n vingers onder m’n shirt weg en grinnikt wat ongemakkelijk ‘’cool’’.
Zayn kwam aangelopen ‘’dude, je hebt een prachtig uitzicht’’. Hij lacht ‘’duh’’.
‘’De kinderen kunnen niet wachten om jullie te horen vanavond, bedankt dat jullie tijd voor ze wou maken’’glimlach ik oprecht.
‘’geen dank, we doen het met plezier’’zegt Harry. Z’n krullen staan warrig op z’n hoofd.
Ik bekeek de jongens goed, terwijl ze voor me aanlopen en Niall hun het kamp laten zien. Ze hebben allemaal een soort dezelfde stijl kleren. Harry’s krullen vallen het meeste op van alle vijf.
Hoewel ik hun alle vijf aan heb gekeken vind ik dat Niall’s heldere oceaan blauwe ogen het meest opvallen.
Ik grinnik om de manier hoe Niall alles uitlegt. Alsof hij er jaren werkt. Ik keek naar m’n blote voeten die bij elke stap een afdruk aflaten in het zand.
Glimlachend keek ik naar Niall wanneer hij achterom keek en me een vlugge knipoog gaf.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen