Volgende dag na het slapen weer naar school.

Melissa pov.
De wekker gaat. Het is half 7. ik ga uiot mijn bed en maak Rhidonna wakker. Rhidonna,, Wakker Worden!!!! Ja ik kom al melis. Ik ga onder de douche. na het douche kijk ik wat ik aan moet. Skini Zwart met deze gympen (skechers) en een shirt van grijs. Met een vest. ik doe mijn haren en mijn make-up. En roep als ik klaar ben dat rhidonna in de badkamer kan. Het is 7uur. nick komt over een uur met zijn broers. ik pak wat te eten en zet de tv aan. Aha zo te zien doet het stroom het weer. Even later is het half 8. Rhidonna kom je eten en je schooltas inpakken? Ja ik kom!! Rekenen - Economie - Tussen uur - Ned.
Zozo maar 4 uurtjes. Vandaag gaan we ook naar de camping. Mensen ik heb er zin in!! Het is 8 uur en de bel gaat. We pakken onze tassen en doen de deur open. We zien Nick Joe en Don staan met hun scooter/brommer. Ik geef Nick een zoen en stap achter op. Rhidonna stapt bij don achter op. het is dat mijn scooter stuk is anders had ik zelf gereden.
onderweg naar school kijken mensen ons aan. Duhh, We zitten bij de jongens van jonas brothers achterop. We komen bij school aan. We zetten de scooters/brommers bij het hek neer en lopen naar een tafel. We gaan op de tafel zitten en ik op nick zijn schoot. iedereen keek ons aan. Er kwam een jonge op me afgelopen en zei; Hey chickie, Ga je even met mij mee? Dan kunnen we even praten! Nou ik dacht het niet! En Cker omdat ij het bent Yannick zei ik. ik draai me om en zoen nick. Yannick bleef kijken en zegt; iell hoer,, Nu ga je weer met 1 van de jonas brothers boys. iel echt een hoer. Hij drait zich om en wouw weg lopen.maar ik stond op en tikte hem aan. hij draait zich om en ik sloeg hem in zijn gezicht met vuist op zijn bek. Hij draait zich om en rent weg en haalde er 3 jongens bij. En wat wouw je nou doen yannick. een meisje slaan? Dan ben je wel erg zielig. hij loopt naar mij toe en staat met zijn vuist omhoog. Hey, Raak je haar aan, Dan raak je ook mij aan zei Nick. aaahhh haar vriendje komt voor haar liefe hoer op!! Zei Yannick. Nick ga zitten ik kan het zelf wel aan. ik sta op en Geef Yannick een knal in zijn gezicht en een schop in zijn lul. Die andere jongens lopen weg. Yannick loopt ook weg. Tjha je weet de gevolgen hé Riep ik nog na. En ik ga zitten. Nick geeft me een zoen en zegt; Dit had ik neit van je verwacht melis! ik dacht je bent een bescheiden meisje, Toch niet. Ja ooit moet ik hem slaan. En nu was het een kans.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen