Foto bij O17 - Meet the rest

Pov : Niall

4 dagen gingen voorbij en vandaag zouden de jongens langs komen. Madison komt naar me toegelopen. Haar lange bruine haren bungelen langs haar lichaam bij elke stap die ze zet. De short die ze vandaag draagt maken haar benen nog langer.
Elke keer als ze loopt laat ze me verbazen. De zonenbril verschuilt de mooie bruine ogen die ze heeft.
‘’Hey’’. Haar stem haalt me weer terug naar realiteit ‘’hey’’glimlach ik en druk een kus op haar lippen. ‘’ben je er klaar voor?’’vroeg ik. Ze deed haar zonnebril af en keek me vragend aan. ‘’voor wat?’’. Ik grinnik ‘’ben je het nou al vergeten?’’. Ze knikt vragend. ‘’De jongens komen vandaag’’. ‘’oh helemaal vergeten, ik moet me beetje fatsoenlijk maken’’. Ik grinnik en leg m’n armen om haar heen ‘’je bent al perfect’’.
Ze begon te blozen en bekeek zichzelf ‘’zeker?’’. Ik knik en druk een kus op haar ontblote schouder. Ze glimlacht ‘’je bent een schat’’. Ik grinnik ‘’daar doe ik het voor’’.
‘’Ga je mee ze ophalen?’’vroeg ik. Ze knikt ‘’hoelaat?’’. ‘’over 15 minuten bij de ingang’’. ‘’weten de staf ervan?’’.
Ik knik en hield haar handen vast ‘’ze waren enthousiast, op een voorwaarde, dat we een paar nummers zouden zingen vanavond bij het kampvuur’’. Madison grinnikt ‘’daar ben ik helemaal mee eens’’. Ik glimlach en speel met haar vingers.
‘’En misschien kunnen we het nieuwe nummer ook spelen’’.
Madison knikt en legt haar hoofd tegen m’n schouder en haalt haar handen uit de mijne en legt ze om me heen.
Glimlachend druk ik een kus op haar kruin en wrijf zachtjes over haar rug.
‘’ga je mee?’’vroeg ik wanneer we zo nog 5 minuten hebben gestaan. Ze knikt en haalt haar hoofd van m’n schouder.
Ik pak haar hand en loop richting de ingang. Ik keek op m’n horloge wanneer er nog geen auto was te bekennen. ‘’hoelaat is het?’’ ‘’half 1’’.
Na tien minuten te hebben gewacht kwam er eindelijk een auto aan. Ik grijns en begin te zwaaien.
De auto stopt voor ons. Liam, Louis, Zayn en Harry stappen de auto uit en grijnzend ‘’hey’’. We gaven elkaar een high-five en keken daarna naar Madison.
‘’Guys, dit is Madison, ik heb jullie al een beetje over haar verteld’’. Madison groet ze glimlachend. Zayn grijnst ‘’maar je had niet verteld dat ze zo hot was’’. Ik rol m’n ogen ‘’daar is een reden voor’’.
Madison keek me vragend aan. ‘’gaan jullie mee?’’. Harry knikt. Samen met Madison lopen we weer terug naar het kamp.
De kinderen begonnen met gillen wanneer we het kamp hadden bereikt. Madison liet m’n hand los en glimlacht ‘’ze lijken me aardig’’. Ik grijns ‘’jah, dat lijken ze allemaal in het begin’’. Liam stoot me hard tegen m’n arm.
‘’zie je?’’. Madison giechelt en wrijft zacht over m’n pijnlijk arm. Ik glimlach en druk een kus op haar slaap ‘’dankje’’.

Reageer (2)

  • xMissMarije

    snel verder

    1 decennium geleden
  • AlohaSummer

    "ja dat lijken ze allemaal in het begin."
    Ahahaah echt he! Super geschreven!
    Snel verder xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen