Foto bij O16 - Tell me something

Pov : Madison

Ik trek me terug en kijk Niall aan. Hij grijnst en drukt nog een korte kus op m’n lippen. Iedereen is terug naar z’n eigen hutje. ‘’Ga je mee naar mijn hutje?’’vroeg Niall grijnzend. Ik glimlach en knik.
Niall stond op en reikt z’n hand naar me uit. Glimlachend pak ik hem vast en sta op. Samen lopen we naar z’n hutje.
Ik loop naar binnen en keek om me heen ‘’je bent hier nog maar een week en het is nou al een zooitje’’. ‘’ik heb geen tijd om op te ruimen’’. Ik trok m’n wenkbrauw op ‘’tuurlijk heb je tijd’’.
Hij sloeg z’n armen om me heen. Glimlachend leg ik m’n armen om z’n nek. Grijnzend drukt hij nog een kus op m’n lippen. Genietend beantwoord ik z’n kus en speel met de haren achter in z’n nek.
Even later trek ik me terug en glimlach. Hij ploft neer op de bank en trek me op z’n schoot. ‘’Goed, vertel wat over je familie’’. Ik trek m’n wenkbrauw op ‘’wat moet ik daar over vertellen?’’. Hij slaat armen om me heen en haalt m’n schouders op ‘’vertel iets over je ouders’’.
‘’goed, nou mijn moeder werkt in de kraam, en m’n vader werkt op een kantoor, allemaal papierdingetjes’’. Niall grinnikt ‘’een typisch familie dus?’’. Ik keek hem beledigend aan ‘’hoezo?’’. Hij schud z’n hoofd ‘’niks, heb je broers of zussen?’’. Ik knik ‘’ik heb 1 zus’’. ‘’is ze hot?’’vroeg hij grijnzend.
Ik sloeg hem plagend tegen z’n schouder ‘’heb je aan een niet genoeg?’’. Pijnlijk wreef hij over z’n schouder ‘’ik wist niet dat dit kleine meisje zo hard kon slaan’’.
‘’Goed, vertel iets over jezelf, wat vind je leuk’’.
Niall grinnikt ‘’jou’’. Ik rol m’n ogen ‘’ik bedoel, gewoon, wat vind je leuk’’.
‘’Nou, ik hou van meisjes die niet overal perfect in zijn, ik vind meisjes die niet helemaal perfect is grappig, en ik vind het schattig wanneer een meisje niest’’. Ik grinnik ‘’dan vind je me in de zomer helemaal geweldig, want ik heb hooikoorts’’. ‘’nou dan ben je adorable’’lacht hij en hield me steviger vast.
Ik glimlach en teken met m’n vinger kleine tekentjes op z’n borst. ‘’heb je het de jongens enzo al verteld?’’vroeg ik. Hij schud z’n hoofd ‘’ik vertel het ze wel wanneer ze langskomen, dan kunnen ze je meteen ontmoeten’’. Ik glimlach ‘’wanneer komen ze langs?’’. ‘’volgende week’’.
‘’moet ik me mentaal voorbereiden?’’grapte ik. Hij grijnst ‘’nee hoor, als ze lastig zijn waarschuw je me maar’’. Ik glimlach en druk een kus op z’n lippen.
‘’Maar we hebben het nog niet eens over wat jij leuk vind’’zegt Niall wanneer hij zich terug trekt.
Ik zucht en keek denkend voor me uit ‘’nou.. ik hou van jongens die een beetje verlegen zijn, grappig zijn en een cute glimlach heeft’’.
‘’En heb ik alles waar je naar zoekt?’’. Ik grijns ‘’jup, je bent perfect’’.
Niall haalt een plukje haar uit m’n gezicht en veegt het achter me m’n oren. Ik glimlach verliefd en keek in z’n zee blauwe ogen. Ze waren prachtig, alsof je er elk moment in weg kon varen. ‘’Je hebt prachtige ogen’’glimlach ik. ‘’Jij ook’’glimlacht hij en komt dichterbij.
Ik stond op ‘’t is al laat, zie ik je morgen?’’. Niall knikt en loopt mee naar de deur ‘’weltrusten’’.
Glimlachend loop ik terug naar m’n eigen hut.

Reageer (3)

  • Frederique95

    I'm so sorry maar ik heb het super druk met m'n nieuwe opleiding dus ben nu al mijn berichtjes van nieuwe hoofdstukken aan het lezen haha als ik niet reageer wil niet zeggen dat ik je verhaal niet geweldig vind want dat is namelijk wel zo :) snel verder x (flower)

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen