I AM SO SORRY. Het heeft echt véél te lang geduurd. En ik snap als jullie het niet meer willen lezen, maar voor de gene die nog wel willen lezen, ik ga dit keer wél vrolijk door.Yaaay.

xxx

Nadat Liam Anne een kus had gegeven werd ze zo plotseling wakker. Die twee waren gewoon voor elkaar gemaakt, kan niet anders! Alleen een klein probleempje, Anne zat bij Niall in de groep dus Liam en Anne zouden nooit een stel kunnen worden. Ik zuchtte diep en keek met een glimlach naar Anne. Hazel fronste haar wenkbrauwen en keek me vragend aan. Ik wuifde het weg en ging daarna naast Anne zitten. ‘Je neus is lelijk. Hij is gebroken en heel erg lelijk.’ Zei Hazel en voor ik het wist had ik haar weer een tik tegen haar hoofd verkocht. ‘NIKKI!’gilde Hazel en ze gaf me een duw. ‘Zeg, schreeuw niet zo. Dat ik een lelijke neus heb is al erg genoeg, maar hoofdpijn van dat geschreeuw hoef ik er niet bij.’ Zei Anne en haar stem was al wat beter dan daarstraks. ‘Anne, kan jij al weer lopen? Want we hebben zo een spoedbijeenkomst.’ Zei Jason uit het niets. ‘Jij komt ook echt overal vandaan he, zo uit het niets. Je lijkt net een spook.’ Zuchtte Anne en ze ging overeind zitten. ‘Maar ja, ik kan wel lopen.’ Zei ze en ze stond voorzichtig op. We liepen met zijn allen richting het zwembad waar alle ‘bijeenkomsten’ plaats vonden.

Toen we bij het zwembad aankwamen stonden de rest van de meiden al klaar. ‘Oh Anne en Elena, hoe voelen jullie je?’ Riep Lydia en ze stormde op ons af. ‘Alsof dat voor jou wat uitmaakt, niemand deed wat dus ga nu ook niet het heilige boontje uithangen.’ Zuchtte Hazel en ze keek arrogant naar Lydia. Lydia keek geschrokken naar Hazel en droop langzaam af. Er stonden twee stoelen, zodat Anne en Elena konden gaan zitten. Liam nam plaats naast de andere jongens en keek Jason verwachtingsvol aan. Hij wist dus ook niet wat er zou gebeuren. ‘Naar aanleiding van de gebeurtenissen van vandaag zijn de regels iets aangepast. We hadden gezegd dat er vandaag geen meiden zouden vertrekken, maar we moeten toch melden dat er een aantal meiden vandaag het huis zullen verlaten.’ Begon Jason. Iedereen keek elkaar geschrokken aan, terwijl het al wel overduidelijk was dat Brook naar huis moest. Zij was tenslotte degene die geprobeerd had om Elena te verdrinken. ‘De volgende meiden zullen het huis verlaten: Brook, Alicia, Caeli, Natasha, Bailey, Olivia, Tiffany, Grace, Naomi en Anne.’ Wow, wait. ANNE?! ‘WAAROM MOET ANNE NAAR HUIS?!’ Gilde Hazel en ze liep richting Jason. ‘Verder geen uitleg. De meiden dienen hun spullen te pakken en het huis binnen een uur te verlaten.’ Zei Jason en hij liep weg. Wat was hier in godsnaam aan de hand? Waarom moesten er zoveel meiden weg, en waarom moest Anne weg?

Reageer (5)

  • QueenMary

    waarom moet ze weg? ;O

    1 decennium geleden
  • NiHaZaLiLo

    Awesome story! Snel verder (H)

    1 decennium geleden
  • lauraaxx

    DIT IS WEIIIIIRD
    maar nice ^^ is het heel erg als ik denk dat het door mij komt dat je weer een hoofdstukje hebt geschreven? (a)
    Maar YAAAAAAAAY je bent terug en je schrijft weer en dat is niiiiiice :D
    duuuuuus snel verder jij :D (Y)
    en ik schrijf denkk niet meer aan mijn verhaal (a) jij bent mn enige abo dus hehe ;p

    1 decennium geleden
  • Bastille

    WHY.
    Maar, je gaat weer verder! *danst*
    Het is leuk!

    1 decennium geleden
  • Noorhelm

    WHUT? Waarom moet Anne weg?
    Wel mooi geschreven Reina!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen