Foto bij Chapter 23 ~ Sarah Johnson

Sorry voor het wachten, maar school is begonnen en je weet hoe dat gaat. Sorry <3

Ik besloot alles met Harry even achter me te laten en me te focussen op het feit dat Eleanor misschien moest verhuizen. We hadden ons allemaal verzameld bij Danielle thuis. 'Hoe gaat het met Harry? vroeg ze terwijl ze een glas cola voor me neerzette. Ik haalde mijn schouders op. 'Hij is niet echt blij dat hij door mijn toedoen vastzit in het ziekenhuis,' Danielle knikte begrijpelijk, 'maar hij is in ieder geval niet meer boos.' wist ik blij mee te delen.

'Dus wat gaan we nu doen?' Perrie sloeg haar handen in elkaar en keek ons één voor één afwachtend aan. Ik keek hoopvol naar Danielle. 'Ik heb met Liam gepraat, maar ik kan hem niet van gedachten veranderen.' Ik balde mijn vuisten. Hoe kon hij Eleanor dit aandoen? 'Dat kan hij toch niet maken?' Nam Daphne de woorden uit mijn mond. Ik keek zijdeling naar Eleanor die emotieloos voor zich uit staarde.

'Je kan bij ons komen wonen?' stelde ik snel voor. Iedereen keek me verwonderd aan. 'Meen je dat?' Ik knikte zelfzeker. 'Ik denk niet dat Harry daar op zit te wachten.' mompelde Eleanor. 'Hij heeft niks te willen.' zei ik resoluut.

I will take care of you, for Louis.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen