klein maar wel belangrijk stukje sorry daarvoor :(

Wat een klootzak is het eigenlijk! Bedacht ik me toen ik eenmaal thuis was.
Ten eerste liet hij me met een pijnlijke enkel, half gehandicapt, aan me lot over. Zie maar hoe je thuis komt als je maar niet aangereden word.
Het enigste wat ik van hem wist is dat hij Justin hete en dat hij uit Amerika kwam.
En dan verteld hij me ook even dat ik hem waarschijnlijk nooit meer in het echt terug zie. Het was ook gezellig om jou gekend te hebben, Justin.

Mijn dag was pas weer helemaal goed toen ik een bericht kreeg. Mijn mobiel trilde en ik haalde hem uit mijn zak. In een seconde werd alles duidelijk toen ik de naam op het schermpje zag staan.
Er stond geen justin maar Justin Bieber. Hij had zijn naam opgeslagen als Justin Bieber.
Ineens schiet er van alles door mijn hoofd. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag tot de laatste glimlach en de kus op mijn wang. Was hij serieus Justin Bieber? Het zou wel waar kunnen zijn. Hij kwam uit Amerika. En Justin Bieber was hier ook in Nederland voor een optreden, moest misschien wel door naar Parijs om daar zijn volgende optreden te doen?
Zonder erbij na te denken pak ik mijn computer erbij. Ik vergelijk alles wat ik van hem wist met wat er op internet stond. Zijn gezicht de vormen, alles klopte. Het kan niet anders. De jongen waar ik die 2 uur me heb lopen praten was de bekendste 17 jarige jongen van de hele wereld en het ergste van alles was dat ik hem niet eens herkende.
29 maart, overmorgen, zou zijn volgende concert zijn in Parijs.
Ik zag namen voorbij komen die hij ook genoemd had. Namen zoals Caitlin Beadles. Onbekende namen voor mij maar blijkbaar niet voor echte fans.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen