Foto bij Who's Ren?

Het leventje van Utau is perfect!
2 geweldige vriendinnen, een vriendje, en ze is populair.
Maar wat gaat er gebeuren als ze Ren ontmoet?

DISCLAIMER: ik heb dit samen met Malou geschreven en ook de plaatjes zijn bij Malou bewerkt!

Ik loop samen met Melody en Mimi uit de bios. 'Was dat geen gave film?' Vraagt Mimi. 'Na, mij te klef.' Reageert Melody. Net wanneer ik wil voorstellen om een pizza te gaan eten, lopen er leuke jongens langs. Gelijk voel ik een stoot in mijn heup. 'Was die ene jongen niet iets voor jou, Utau?' Vraagt Melody met een onschuldig gezicht. Mimi komt boos tussen ons in staan. 'Utau heeft al een vriendje, melody!' Ik zie aan Melody's gezicht dat ze iets terug wil zeggen. 'Zullen we een pizza gaan eten?' zeg ik als nog. Mimi knikt, en Melody rent gelijk vooruit. Na zo'n 20 meter stopt ze, en schreeuwt: 'Komen jullie nog?!' Ik sla een zucht en ren dan, samen met Mimi, naar Melody toe.

'2 pizzas graag!' Schreeuwt Melody wanneer we de pizzaria inrennen. 'Salami en Hawai graag.' zeg ik, wanneer het personeel ons raar aankijkt. 'Melody, hoe moeten die arme mensen nou weten wat voor een soort pizza je wil?' zegt Mimi wanneer we gaan zitten. 'Dat moeten ze zelf maar uitzoeken.' Het is duidelijk te zien dat het Melody helemaal niks kan schelen. We pakken alle 3 een tijdschrift en gaan lezen. 10 minuten later komt het personeel met 2 pizzas aanlopen. En net wanneer Melody aan haar stuk pizza wil beginnen, loopt de groep jongens binnen die we net buiten zagen. Ze legt haar stuk pizza neer, ik verbaasd kijkend, niet wetend wat ze nu weer van plan is. 'Dus jij gaat niet achter die jongens aan, Utau?' vraagt ze ineens. Ik slik een stuk pizza door. 'Nope. Ga je gang.' Melody krijgt een smile op haar gezicht en rent naar de groep jongens. Ik zucht en sta op. 'Ik ga even naar de wc.' 'Ow, oké.' zegt Mimi, die nog steeds in een tijdschrift bladend.

Als ik naar de wc toeloop, hoor ik iemand hoi zeggen. Ik ken de stem niet en ga er dus maar vanuit dat die hoi niet voor mij was bedoelt. Dan, vanuit het niets, springt een jongen voor mijn neus. Ik doe van schrik een stap achteruit. 'Ik zei toch hoi.' zegt de jongen kalm. 'Sorry, ik wist niet dat je mij bedoelde.' zeg ik snel. 'Ik heet Ren, en wat is jouw naam?' Vraagt hij, heel lief. 'Ik heet Utau.' zeg ik. Nu recht in zijn ogen kijkend. Ze hebben iets mystrieus. Ook hebben zijn ogen een vreemde kleur. Alsof het elk moment kan veranderen in een andere. 'En wat mag jou naam dan wel betekenen?' Vraagt hij, nog steeds even lief. 'Utau betekend zingen, of liedje.' zeg ik, verbaasd dat hij de betekenis van mijn naam wil weten. 'En wat mag Ren dan betekenen?' Hij haalt zijn schouders op. 'Als je het niet erg vind, ik moet even naar de wc.' zeg ik en ik loop weg. Ren loopt terug naar zijn tafel.

'En hoe ging het met die jongens?' Vraagt Mimi als Melody weer naar ons toeloopt. Melody kijkt Mimi boos aan, Mimi ziet al genoeg aan de blik. Geen goed teken dus. Voor de derde keer vandaag zucht ik. Ik hoor de deur open gaan en zie Makoto binnen komen. 'Makoto!' schreeuw ik. 'Kom hier zitten!' zegt Melody erachteraan. Makoto komt, met een smile op zijn gezicht, bij ons zitten, en kijkt vragend naar Melody. Die op haar beurt de halve pizza naar Makoto toeschuift. 'Thank you, Melody!' zegt Makoto happy. Maar voordat hij een hap kan nemen, komt Ren aanlopen. 'Hoi, Makoto!' Ik kijk verbaasd van de 1 naar de ander. Makoto legt de pizzapunt weg en staat op. 'Ren! Wat doe jij in deze stad?' 'Terug verhuisd.' zegt hij met een smile. 'Makoto, ken jij Ren?' vraag ik. 'Ja, jammer genoeg wel.' 'Dat is niet al te aardig van je, Makoto. We waren beste vrienden op de bassisschool!' 'Waren, ja.' Voordat Ren iets terug kan zeggen, gaat mijn mobiel af. 'Aaah, mijn vader!' zeg ik. Als ik ophang zeg ik dat ik naar huis toe moet. 'Wij gaan ook, Utau.' Zegt Mimi, knikkend naar Melody. Melody knik terug. We willen weglopen, maar toch vraag ik nog even snel; 'Makoto, samen schoolfeest morgen?' 'Sorry, ik kan niet, ik moet werken. Next time, key?' Ik knik, een beetje teleurgesteld. Ineens krijg ik een idee. 'Ren zullen wij dan samen gaan? Just as friends.' 'Is goed.' Ik kijk naar Makoto. 'Zolang jullie maar als vrienden gaan.' zegt hij. 'Yup!' zeg ik en ik loop de pizzaria uit, samen met Melody en Mimi. Als Makoto ook wil gaan, houd Ren hem tegen, en fluistert in zijn oor; 'Over morgen, ben je weer single.' Ren krijgt een Evil Smile op zijn gezicht en loopt dan de pizzaria uit, een boze Makoto achterlatend. 'Ik wist het!' fluistert hij naar zichzelf. Hij slaat met zijn vuist op de tafel en rent dan weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen