Foto bij 22

next :)
xxx

jij en shika zitten elkaar nog wat te plagen tot asuma jullie geld geeft voor een barbecue. 'doei ananas.' zeg je met een lachje tegen shika. meteen als jullie buiten komen slaagt naruto een arm om je middel en drukt je tegen hem aan. als je hem aankijkt merk je dat hij wat geïriteerd is en geeft hem een zacht duwtje om zijn aandacht te trekken maar hij blijft strak voor zich kijken. met een zucht besluit je er straks achter te vragen. tijdens het eten kijkt hij je niet aan en je begint er wat lastig van te worden. als je merkt dat zijn eten op is zeggen jullie dag tegen iedereen en gaan jullie richting de hotspring. 'wat is er?' vraag je hem. 'hoe bedoel je?' zuchtend trek je hem een steegje in. 'waarom kijk je me niet aan?''ik weet niet wat je bedoeld.' mompeld hij. je zucht en pakt zijn gezicht vast. 'zeg gewoon.' mompel je terwijl je hem lief aankijkt. een blos verschijnt op zijn wangen. 'nou... ik wist niet dat jij en shikamaru zo'n goede vrienden waren.' mompeld hij zuchtend. je kijkt hem even verbaasd aan. 'wat dan nog?' vraag je in de war. 'nou jullie leken zo close... mischien was ik een beetje jaloers.' geeft hij beschaamd toe. een lach komt op je gezicht en je geeft hem een zachte kus. 'shika en ik zijn inderdaad close.' mompel je tegen zijn lippen. 'maar dat komt omdat hij de enige is die niet met me flirt, en daarbij ik hou van jou en niet van hem.' zeg je. meteen komt er een glimlach op zijn gezicht en trekt je tegen zich aan, hij mompeld nog iets wat je niet kunt verstaan en drukt dan zijn lippen op die van jou. 'kom op.' zegt hij met een lach terwijl hij je uit het steegje trekt.
als jullie aan de hotspring aankomen zijn jullie de enigste klanten. jullie geven elkaar nog een kus en gaan dan de kleedkamers in.
zuchtend ga je in het water. 'kumi.' verbaasd kijk je naar het hek dat de jongens en de meisjes baden gescheiden houd. 'hierboven.' 'naruto.' zeg je streng als je zijn gezicht over het hek ziet. hij grinnikt en klimt verder over het hek. blozend kijk je weg en al snel voel je 2 sterke armen over je schouders. 'wat doe je hier? moet je niet aan de andere kant van het hek zitten?' vraag je terwijl je hem blozend aankijkt. hij grinnikt en komt wat dichter met zijn gezicht, meteen raak je verdwaald in zijn ogen. 'ik miste je.' zegt hij en komt dichter tegen je aan zitten. je kijkt hem nog steeds blozend aan. je laat een verschoten kreetje als hij je plots op zijn schoot trekt, en meteen begin je nog harder te blozen. je hoort hem in je oor grinniken. 'wat is er zo grappig?' vraag je hem. 'normaal ben je zo zeker en nu ik hier zit ben je plots zo verlegen.' zegt hij grinnikend. 'nou ik heb je dan ook nog nooit naakt gezien.' zeg je terwijl je een wenkbrauw ophaalt. plots begint hij je te zoenen. meteen verdwijnt al je verlegenheid en je drukt je dichter tegen hem aan. na een tijdje trekt hij terug en kijkt met een serieus gezicht naar de bosjes voor jullie. als je hem vragen aankijkt duwt hij je zachtjes van zijn schoot en gaat het water uit, terwijl hij een handoek rond zijn middel bind gaat hij naar de bosjes. 'ERO-SENNIN!!!.' geschrokken zak je wat dieper weg in het water. 'WAT DOE JIJ HIER??' roept naruto woedend. 'ik doe onderzoek.' antwoord jiraiya giechelend waardoor naruto hem een harde vuist in zijn gezicht geeft.

Reageer (2)

  • Nozomi

    Super ^^!!!!!
    snel verder !!!
    I'm addicted :P

    1 decennium geleden
  • Luckey

    Dat verdiend jiriaya!!!!
    Zomaar hun bespioneren!!!
    Ik zou hem alle hoeken van de kamer laten zien Naruto :)
    Het is maar een tip :X
    Snel verder please :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen