Foto bij O13 - Don't tell anyone

Pov : Madison

‘’Niall zet me neer!’’gil ik lachend wanneer we bij de steiger staan. ‘’Ik zet je neer wanneer ik een kusje krijg’’grijnst hij. Vluchtig druk ik een kus op z’n lippen. Grijnzend zet hij me neer ‘’better’’. Ik plaatste mn handen achter z’n rug en duw hem het water in.
Snel pakte hij mn pols vast en trekt me het water in. Laachend en proestend kom ik weer boven. ‘’Ik haat je!’’. ‘’Ik hou ook van jou babe’’grijnst hij. Ik rol m’n ogen en zwem naar hem toe.
Niall sloeg z’n armen om me heen. Glimlachend leg ik m’n hoofd tegen z’n schouder en staar de verte in. De rest van het kamp waren in het bos, brandhout aan het zoeken voor vanavond.
‘’Zullen we vanavond gewoon worstjes bakken rond het vuur?’’. Ik knik instemmend en leg m’n armen om z’n nek. Niall drukt een kus op m’n lippen die ik gewillig beantwoord. Z’n handen gleden van mijn rug af naar m’n middel, verder naar beneden tot m’n dijen. Zachtjes streelt hij met z’n vingers over m’n heupen.
Ik speel met m’n vingers aan de achterkant van z’n haar. Voorzichtig trek ik me terug en glimlach. Met een vinger haalt hij een nat plukje haar uit m’n gezicht en glimlacht ‘’je bent perfect’’. Blozend keek ik naar het water ‘’ik ben niet perfect’’. ‘’voor mij wel’’. Ik glimlach en leg m’n armen rond z’n middel.
‘’Wat vonden de rest van je nummer?’’vroeg ik wanneer we weer op de steiger zaten. ‘’Ik kon niet het hele nummer spelen, je kwam binnen’’. Ik grinnik ‘’het spijt me’’. Hij grijnst ‘’t geeft niet, ze wouden over een paar dagen langskomen, gewoon om te kijken hoe het hier is enzo’’. Ik glimlach en ga met m’n voeten in het water ‘’gezellig’’. ‘’Ik denk dat de kinderen helemaal uit hun dak zouden gaan’’. Ik glimlach en druk een vlugge kus op z’n lippen.
‘’Ik ga me aankleden, ik krijg het koud, en ik denk dat de rest zometeen weer terug komen uit het bos’’. Niall knikt en staat ook op.
Niall drukt vlug nog een kus op m’n lippen ‘’ik zie je zo wel weer’’. We liepen beide naar onze eigen hut.
Snel droog ik me af en kleed me om. Ik liep het hutje uit.
Iedereen kwam terug met stapels hout. ‘’zo, jullie bleven lang weg’’grinnik ik wanneer ik Mike tegenkom. ‘’dan hadden jullie mee moeten gaan, maargoed, ik snap t wel’’knipoogt hij. Ik keek hem ongelovig aan ‘’waar heb je het over?’’. Hij grijnst ‘’alsof ik het niet door heb, jij en Niall’’.
Nial sloeg z’n arm om m’n schouder ‘’hadden jullie het over mij?’’. Hij drukt een kus op m’n wang. Mike grijnst ‘’dat bedoel ik dus’’. Ik begon te blozen ‘’hou het stil wil je?’’. ‘’ofcourse’’. ‘’bedankt, ik sta bij je in het krijt’’. ‘’dat sta je al 2 jaar’’. Ik rol met m’n ogen en haal Niall’s arm van m’n schouder en loop richting de keuken om het eten voor vanavond alvast voor te bereiden.
Niall kwam achter me staan en sloeg z’n armen om m’n middel ‘’heb je hulp nodig?’’. Ik glimlach en schud m’n hoofd ‘’ik ben bijna klaar’’.
Hij drukt een kus op m’n schouderblad en legt z’n kin op m’n schouder en keek toe terwijl ik bezig was voor het kampvuur van vanavond.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen