Foto bij 16~Harry~Charlien

*I'm gonna live my live*

Harry pov.


Hartstochtelijk bekeek ik Charlien. Ze lag opgekruld naast mij te slapen. Met mijn hand streelde ik een losse haarpluk achter haar oor. Roerloos bleef ze liggen. Een glimlach speelde om haar lippen en maakte haar nog schattiger. Als een prachtige droom , zou dit plaatje voor altijd in mijn hoofd rondzweven. Morgen zou het gebeuren. Een glimlach kwam als vanzelf op mijn lippen te staan. Wij zouden het jongst getrouwde koppel worden. Gelukzalig sloot ik mijn ogen en viel ik in een diepe slaap.


Warme zonnestralen schenen op mijn gezicht en maakte dat ik mijn ogen opende. De hele open plek baadde in het zonlicht en zo ook Charlien die ,met haar benen in het water, aan de rand van de vijver zat. Ik steunde op mijn armen en zette me recht, waardoor de deken van me afgleed.
Met enkel mijn boxershort aan, ging ik naast haar zitten en begroette ik haar met een lach. Lief lachte ze terug.
“Ik moet straks iets gaan halen in de stad voor de jongens. Wat ga jij vandaag doen?” vroeg ik haar.
“Ik heb afgesproken met 2 vriendinnen. We gaan de atleet in ons zelf naar boven halen.” Ze grinnikte. Ik knikte en ook mijn lippen krulde omhoog. Alles ging precies volgens plan. Nu moest ik enkel nog kleine details afwerken.


Charlien pov.

Ik trok nog een laatste sprintje waarbij ik Lea voorbijstak en zo als eerste de finish bereikte. Buiten adem probeerde ik te juichen, maar staakte mijn pogingen.
“Niet-eerlijk.” Zei Lea. Ik lachte en probeerde mijn adem terug regelmatig te krijgen.
“Goed, wat nu?” zei Alexandra. Ze stretchte haar benen en keek ons afwachtend aan.
“I need a shower.” Zei Lea bedenkelijk. Alexandra en Lea wisselde een blik waarvan ik niks begreep, maar ik besloot het zo te laten en liep al vrolijk naar de douchecabines.

Lachend liep ik samen met mijn vriendinnen naar buiten. Mijn haar was opgerold in een dot , zodat als ik die straks zou losmaken , krulletjes zouden ontstaan. Met een lach ging ik naar huis.
Ik gooide mijn sleutels op de tafel, om ze d’r daarna vrijwel meteen af te halen want op de tafel lag een afgescheurd papiertje ondertekend door Harry. ‘Kom naar onze geheime plek xHarry ‘




Wat gaat er gebeuren? :p iedereen gaat het weten ;) xxJulie

Reageer (2)

  • CURLTASTIC

    aaaaah <3

    1 decennium geleden
  • LouiTie

    Nawwwwww, en neeh, ik weet het ni :/ Ze gaan.. iets doen. :p Hshs iets :) Neeh? Oke. Hahah, geen idee! Zalig hoofdstukje schat!xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen