'Hier bel maar naar mijn huis toe' Zegt hij terwijl hij zijn mobiel pakt en nummer intoetst.Ik neem hem over en hoor naar twee keer overgaan Hidan's stem.

Hidan pov.:

Als alles is opgeruimd zucht ik en besluit nog eventjes te wachten. Ik loop de woonkamer in en zet de tv aan. Na ongeveer tien minuten besluit ik maar te gaan anders werd het allemaal te laat. Ik werp nog een blik op de klok in de gang die half 5 aangaf. Voor ik de deur uit ben gaat de telefoon. Zuchtend loop ik terug naar de woonkamer en neem de telefoon op. 'Met Hidan.' Zeg ik en luister naar de andere persoon. Snikken is alles wat te horen is en een paar doffe stemmen op de achtergrond. 'Junya?' 'Hidan..wil je, wil je me op komen halen?' Brengt Junya uiteindelijk uit. Ik zeg dat ik eraan kom en leg de hoorn neer.

Met negentig rijd ik op de weg, harder dan het mocht, naar Junya toe. Het was even zoeken maar ik vind Nagato-sensei en Junya al snel. Een politiewagen staat voor de deur en snap de situatie. Junya komt aangelopen en stapt bij me achter op. Ze slaat haar armen om mijn middel heen en houdt zich goed vast. 'Rijd maar terug naar mijn huis, ik volg jullie op de voet.' Zegt Nagato-sensei die nog wat dingen bespreekt met de agenten en ik rijd weg.

Reageer (2)

  • animevampire

    altijd als hier een hoofdstuk van zie word ik toch happy :D

    1 decennium geleden
  • Poochyena

    met deze ook verder gaan!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen