elise's pov
je blijft voor de deur staan om ervoor te zorgen dat niemand binnen komt en het gesprek af te luisteren. het duurt ook niet lang of mark komt aanlopen 'waar is Nathan' vraagt hij 'in mijn kamer'zeg je en als hij er in wilt houd je hem tegen 'mag ik er misschien bij?' vraagt hij 'nee' zeg je en duwt hem zacht aan de kant. 'waarom niet' vraagt hij 'omdat hij met privé zaken bezig is' zeg je 'laat hem wel opschieten, de coach begint te zeiken' zegt hij en loopt weg. je zucht en begint weer de deur te bewaken.

Nathan's pov
je zit te luisteren naar elise die mark tegenhoud binnen te komen 'wat is die aan het doen?' vraagt keeve 'ik gok op bewaker spelen ze laat echt niemand binnen' zeg je. 'ze is lief maar als ze iets doet doet ze het te serieus' zeg je 'ze trok me mee naar binnen' 'ze zei als je niet mee zou komen ze je mee zou trekken' lacht keeve 'ik kwam gewoon mee' zeg je beledigd 'je bent lief' zegt ze 'maar wat ik niet snap waarom dave je uit zat te lachen' zeg je om het onderwerp te veranderen 'waarschijnlijk dacht hij dat ik het in mijn broek had gedaan, maar toen hij hoorde dat er een ambulance moest komen stopte hij direct' zegt ze 'het spijt me van dit alles' zeg je zacht 'het is niet jou schuld, we wisten het beide niet' zegt ze 'je bent geweldig weet je dat' zeg je 'als jij het zegt' zegt ze 'nee ik ga hem niet halen hij komt er pas uit als hij klaar is' hoor je elise roepen 'nee hij moet trainen en wat is er dan zo belangrijk dat hij niet gestoord mag worden'

elise's pov
'dat ga ik niet vertellen wand het gaat je niets aan wat er daar gebeurd' je bent nu gewoon letterlijk aan het schreeuwen 'ik vraag het nog een keer wat is er zo belangrijk dat hij niet kan trainen' vraagt hij 'en ik zeg het nog een keer' begin je rustig 'GAAT JE NIETS AAN' hij kijkt je aan en duwt je aan de kant waardoor je tegen de muur aan klapt en het duurt niet lang of hij komt weer naar buiten met Nathan die erg boos kijkt. je komt langzaam omhoog met een duizelende koppijn en kijkt de coach met de vuilste blik aan die je maar kan trekken.

Reageer (3)

  • Yvnoire

    keeve is cool net als reina (H)

    1 decennium geleden
  • Elevens_Eggos

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Allysae

    omg ik weet haar naam van keeve

    Kii Fumiko
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen