elise's pov
'wat' is het eerste wat je zegt als je beneden komt 'je hebt meer dan alle trainingen gemist' zegt de coach 'welke trainingen' zeg je 'want als manager speel je niet' zeg je 'en ik heb gezegd dat je moet spelen' zegt de coach 'en ik zit met mijn been en twee baby's en Xavier moet ook al spelen dus ik ga het niet doen punt uit' zeg je en loopt naar boven. je komt langs de kamer van Nathan en hoort hem op de telefoon. 'ik kan gewoon niet geloven dat je het al die tijd geheim hebt gehouden......nee ik ga het nog niet zeggen..... ja ik weet het.....wat nee tuurlijk niet..... ja oke zeg ik het na de finale.... love you' hij hangt op 'wat is er' zeg je en je ziet dat hij schrikt. 'n-niets' zegt hij 'je liegt' zeg je 'niet'zegt hij 'wel''niet''wel''niet''welles''okee okee stop it' zegt hij 'nou wat is er' zeg je 'nou' begint hij 'ja' zeg je 'nou het is dus zo' zegt hij

Xavier's pov
je blijft bij de tweeling zitten en ze kijken je beide aan met grote ogen, al kan lilly niet veel zien. je hebt elise net duidelijk tegen de coach horen schreeuwen en volgens jou scheelde het niet veel of ze zou hem letterlijk uitschelden. je besluit op haar computer op je eigen account in te loggen op msn. je kijkt even verbaast als je de status van keeve ziet. je kijkt op als er op de deur word geklopt 'ja' zeg je en ziet loretta staan. 'heb je de status van keeve gezien?' vraag je, ze knikt 'ik kan niet geloven dat ze niets heeft gezegd, is een van mijn beste vriendinnen' zegt ze ongelovig. je knikt 'zeg dat ze heeft ook niets tegen mij of elise gezegd' zeg je 'misschien wel tegen Nathan en die is goed in een geheim bewaren'. 'ze is nu niet online ik vraag wel na als ze weer online is' zegt ze 'ik kan ook altijd nog na vragen'zeg je en ze loopt weg.

elise's pov
'maar waarom heeft ze niets gezegd dan' vraag je 'ze wist het pas net omdat nou ja het net is gebeurd' zegt hij 'ik zou zeggen dat als ik jou was ik als we weer thuis zijn direct naar haar toe gaat' zeg je 'jij hebt makkelijk praten jij hebt Xavier hier ik kan nu moeilijk naar haar toe, man mijn ouders gaan me zo afmaken' zegt hij 'nu kan jij makkelijk praten, mijn ouders hebben gedreigd Xavier of de tweeling te vermoorden als ze ze maar ook zouden zien' zeg je 'voor de zoveelste keer bel de politie' zegt hij 'nee en al zou ik dat doen heb ik niet genoeg bewijs' zeg je 'als jij het niet doet gaat een van ons het doen' zegt hij 'Nathan je bent hartstikke lief maar ik kan voor mezelf zorgen' zeg je 'huuu best' zegt hij 'ik ga weer naar mijn kamer' zeg je en staat op.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen